Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőre sokan nyomulnak, akkor te is nyomulsz, vagy inkább hagyod a fenébe?
Tegyük fel, hogy bekerülsz egy új társaságba, ahol sok nő van.
Van köztük egy, aki teljesen az ideálod kinézetre, arc, testalkat, hajszín, és úgy látod, hogy viselkedésre is bejönne. Viszont a helyzet az, hogy mindenki őrá nyomul.
Van a társaságban egy másik csaj is, aki nem az ideálod, de nem csúnya, kedves, őneki viszont tutira tetszel, adja a jeleket, keresi a társaságod, és még a számod is elkéri.
Mit csinálsz?
1, Megpróbálsz te is az ideálodnál nyomulni, és domborítani valamit, hogy a több esélyed legyen a többieknél.
2, Hagyod a fenébe az ideált, mert úgy gondolod, hogy túl sokan nyomulnak rá, kisebb a valószínűsége, hogy kiválaszt, és megadod a számod a másik csajnak, mikor kéri.
Sokszor tapasztaltam, hogy egy társaságban 10 pasi nyomult 1 nőre, a többiekre senki.
És nem azért, mert a többi lány csúnyább vagy butább volt, mint a kiemelt, hanem gyakran csak a csorda szellem (mindenki azt mondja ő a jó nő), mert az a csaj volt a legkirívóbb (bármelyik másik lány is felvehetett volna egy 5 centivel rövidebb szoknyát), mert o épített tudatosan rajongó tábort.
Mivel nekem amúgy is a szolidan csinos, intelligens nô az esetem, így ilyenkor köszönöm, és keresek egy nekem tetsző normális nőt a társaságban, nem állok be a bal kesztyűjét (mert a kabáttól a sál ig már más jelentkezők vannak) vinni a “jócsajnak”.
Ui: mellesleg ilyenkor egy pohár borral a kézben marha jól lehet szórakozni a férfitarsaimon is. Általában 1-2 srác van max, akinek tényleg esélye van a csajnal (néha annyi sem, mert akkor oda lenne a rajongás, ha összejönne az egyikkel), de mindenki próbálja felhívni magára a figyelmet, has behúz, karok testtől eltartva (mintha az izmok miatt nem tudná egyenesen tartani), kicsi lábujjhegy, hogy ne tűnjön fel fejjel alacsonyabbak az összes többi srácnál, egymásra licitálás mindenben.
Sosem tudom eldönteni, hogy szánalmas vagy groteszk e inkább a jelenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!