Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy srác azért nem akar járni a lánnyal mert túl sokan nyomulnak rá?
ja és aztán mikor szakított a lánnyal,rögtön hozzám jött vissza,de megint nem járás céljából,hanem h legyünk meg int úgy mint régen :/
én 19/L ő meg 19/F
Sajnalom, hogy ezt kell irjam, de mint kivulallo, ez a fiu csak kihasznal teged. Elveszi, ami kell, megfektet, de kapcsolatot nem akar, egy hulye indokkal.
Ha nem hasznalod ki, hogy sokan hajtanak ra, nem vagy "konnyu" lany, akkor semmi oka, ilyen hulyeseggel haritania. Nem a te hibad, h ha masoknak is bejossz.
En a helyedben hagynam ezt a link alakot (meg utana is volt a kepen bor visszamenni hozzad, hogy massal volt ???SSS!!!), es keresnek valakit a hodolok kozt, aki tenyleg megbecsulne.
hát van ilyen én se járnák olyan lánnyal akire mindenki nyomul mert félnék hogy mi van ha elveszítem őt
19/F
én sem járnék olyan lánnyal akire sokan nyomulnak. akármilyen jól néz ki, akármilyen hűséges meg rendes lenne, akkor sem járnék ilyennel.
túl nagy a kockázat. és ugye ami elromolhat, el is romlik. matematika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!