Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg nem találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem találnak normális férfiakat?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak egy általános hisztizés?

Meg tudják fogalmazni a férfiakkal kapcsolatos problémáikat?

Pl:

-nem tetszik a külsejük?

-nem elég gazdagok?

-nem elég iskolázottak?

-nem elég az érzelmi intelligenciájuk

Miközben a férfiak rengeteg fantasztikus nő közül válogathatnak, sok elmondásból úgy tűnik a nők szerint silány a férfiállomány.

Ez tényleg igaz?

2018. dec. 21. 11:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
35%

"Én a macskával vagyok így, aztán az összes macskás csaj meg van sértődve." - Pedig ha valamire a szervezeted rosszul reagál (pl. allergia), arra nem jogos megsértődni, mert nem mi döntöttünk ezekről, épp elég kellemetlenek azok a tünetek, amik jelentkeznek. Nekem dohányzók esetén pl. szúr a szemem, tüsszögök, de olyan is volt már, hogy megfájdult a fejem, és nem csak a füst, hanem az, amit a dohányzók bőre magába szív. Na most az ismerőseim, akik dohányoznak, és ezt tudják, arrébb állnak, de egy párkapcsolatnál ez nem kivitelezhető. :-D

Az állatokkal kapcsolatos allergia is egy faramuci dolog.

2018. dec. 21. 14:49
 22/33 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez a "Nincsenek sehol normális férfiak / nők" panasz tipikusan az ön- és emberismerethiányos személyek önfelmentő mantrája, azoké, akik az eddigi tapasztalataikkal nem hajlandóak foglalkozni, azokat érdemi belső munkával feldolgozni, magyarul: FEJLŐDNI.

Amúgy a #16-ossal és a #20-assal tökéletesen egyetértek.

2018. dec. 21. 15:01
 23/33 anonim ***** válasza:
23%
Abszolút nem gondolom így. Én is 100%-ban egyet értek azzal, hogy normális nő talál normális férfit és vice versa. Rengeteg értékes, normális férfit ismerek. Egyikőjüknek sincs nagyon problémája a társkereséssel, általában komoly kapcsolataik vannak. Ugyan így rengeteg normális nőt is ismerek. És természetesen a másik oldalból is vannak ismerőseim, az ő esetükben pedig teljesen egyértelmű, hogy mi a probléma. Nyilván ez mindenkinél más, önbizalomhiány vagy pont nagyképűség és egoizmus, nagyon rossz mentalitás és hozzáállás, gyerekesség, éretlenség stb. Ezer oka lehet, hogy valaki "nem normális". De én úgy gondolom, hogy hasonló hasonlót vonz. A környezetemben lévő értékes embereknek nem szokott problémájuk lenni ilyen téren, szerintem egyikőjüktől sem hallottam még, hogy "jajj nincs normális nő/pasi".
2018. dec. 21. 15:16
 24/33 anonim ***** válasza:
65%

Én azt nem mondom, hogy nem találok normális férfit, mert rengeteg normális férfit ismerek, akik egyébként nem feltétlenül passzolnak hozzám, vagy nem egyedülállók. Hát most mit csináljak, ha a barátaim között is kakukktojás vagyok, és emiatt a társtalálás is nehéz, mert az emberek többsége nem ilyen kakukktojás?

Vannak nem normálisak is természetesen, akik például nem fogadják el az elutasítást, támadólag reagálnak, be akarják korlátozni a párjukat..., azokat nem tartom normálisnak.

2018. dec. 21. 15:22
 25/33 Gyépésmérnök ***** válasza:
0%
A nők találnak normális férfiakat, csak a feministák nem. Milyen érdekes!
2018. dec. 21. 15:48
 26/33 anonim ***** válasza:
23%
#25: 22-es voltam. Feminista vagyok.
2018. dec. 21. 15:56
 27/33 anonim ***** válasza:
58%
Én nem találtam, pont a hiányzó érzelmi intelligenciájuk miatt. A csak szopunk-ba.. szunk, aztán csá, valamint a melletted még lefekszek a fél országgal c. történet nekem nem tolerálható. Így már évek óta nem is kísérletezgetek. Értelmetlen tevékenység lenne. A kivételek meg már foglaltak.
2018. dec. 21. 16:12
 28/33 anonim ***** válasza:
24%

Normális alatt mit kell érteni ?

-Művelt legyen ?

-Jól nézzen ki ?

-Legyen Diplomája ?

-Saját lakás ? v az albérlet már bukó ?

-Kocsi lényeg v nem ?

-Ne dohányozzon / igyon alkoholt.

-Legyen vallásos ?

-Legyen karrierje ?

-Jövedelem szerinti skála ?

Mer hogy nőkkel akikkel ÉN találkoztam. Egyiknek se volt egy BA-ja sem. Idege nyelvet hírből sem beszéltek.

Jó néhány buta volt mint a Föld és teljesen képzetlen.

Volt olyan aki minden áron szülni akart de még értségije sem volt, nem hogy munkaviszonya.

Szóval nőkből is van ám katasztrofális szép számmal.

30 F

2018. dec. 21. 20:40
 29/33 anonim ***** válasza:
5%

Haverokkal beszélgetsz a nő még csak úgy van. Munkamegosztás :))

Ha külföldre megyünk beszélek én, ha dönteni kell döntök. Munkáról nem beszélek úgyse érti.

Ma rájöttek a barátnőjével hogyha a fagyasztóba teszik a virslit nem romlik meg.

Csak hagyni kell őket kibontakoztatni, csodásak :))

2018. dec. 21. 20:45
 30/33 anonim ***** válasza:
17%

" A csak szopunk-ba.. szunk, aztán csá, valamint a melletted még lefekszek a fél országgal c. történet nekem nem tolerálható."

Na igen...

A környezetemben azokra a srácokra nyomulnak legjobban a csajok, akiket leírtál, akiknek már megvolt a fél város, és most minden csaj azt reméli, hogy megállapodik az előtt a pasas, hogy meglenne neki a másik fele.

A normális férfiak között sem mindenki foglalt, például mert éppen véget ért egy komolyabb, hosszabb kapcsolata, persze, ők nem azok, akiknek már a nézésétől kikapcsolódik a melltartód.

2018. dec. 21. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!