Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van hátsó szándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van hátsó szándék ha valaki kizárólag csendes, szolid, fiatal lánynak/diáklánynak adna ki egy szobát?

Figyelt kérdés

Árban is sokkal olcsóbbak az ilyen hirdetések, ahova kizárólag szolid diáklányt keresnek, az már van Budapesten 30-50 ezer forintos árkategóriában is, ami adott esetben már a rezsit is tartalmazza. Ha nincs kikötve, hogy kötelezően lány legyen a bérlő, akkor meg már 70-80 ezer forint alatt nem kapsz szobát, ha férfi vagy.

Miért adná ki valaki a piaci ár 60%-áért a szobáját, csak hogy diáklánnyal lakjon, vagy az bérelje tőle? Szerintetek ilyenkor vannak bizonyos szexuális kötelességei a nőnek, vagy ha nyíltan nincsenek is, de a bérbe adó reménykedik benne, hogy majd így becsajozik?

2018. dec. 19. 21:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%

- ha lányok laknak a lakásban, akkor nagy a valószínűsége, hogy lány lakótársat szeretnének maguk mellé

- én azt tapasztaltam, hogy a női kiadók is szívesebben adják ki lányoknak/nőknek (ennek mondjuk nem tudom, hogy mi lehet a konkrét oka)

- a lányokat általában megbízhatóbbnak és rendesebbnek, tisztábbnak tartják és azért senki sem szeretne egy olyan albérlőt, aki tönkreteszi a lakást (persze, vannak kivételek és ez nem igaz mindenkire, de még mindig ez az általános elgondolás, hogy a lányok azért háziasabbak és igényesebbek a környezetükre, mint a fiúk... én is több olyan egyetemista srácot ismerek aki egy buli után széthányja a lakást, hetekig hagyja bűzölögni mosatlant, tornyozza a mosogatnivaló edényeket, nagy bulikat rendez, minden héten mást visz fel a lakásra stb., mint lányt, aki ezt csinálná...)

- az előző szempont nyilván a lakótársak szemszögéből sem mindegy

- az, hogy valaki diák megint egy jó pont sokak szemében... kevésbé problémás mondjuk panaszkodás vagy igények szempontjából, mint mondjuk egy család vagy egy felnőtt pár (ez megint nem igaz mindenkire, de azért a fiatalabbak könnyebben alkalmazkodnak, kevésbé érzékenyek a jogaikra stb.)

Nekem úgy ennyi jut eszembe, legalábbis én eddig ilyenekkel találkoztam és nekem (mint lakótárs) ezek fontosak. Olyannal, hogy pl. valaki szexuális ellenszolgáltatást várt volna el vagy ilyesmi, még soha... és nem is hallottam ilyenről. Valamint olyannal sem igazán találkoztam még, hogy pl. lányoknak olcsóbban adnának bármi it... Érdekes, én (és a barátnőim) ugyanúgy 120.000 forintos albérleti díjjal (+rezsi) kaptuk az ajánlatot és egy forinttal sem olcsóbban, pedig mi is szolid diáklányok vagyunk... Olyat pedig még soha életemben nem láttam sehol sem, hogy 30.000 rezsivel együtt, összetenném a két kezemet, ha ilyet találnék.

2018. dec. 19. 23:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi évfolyamtársnőmmel több ilyen, így meghirdetett albérletet megnéztünk anno.

Egyszer sem volt szexuális dologról szó, hanem idős házaspár adta ki, vagy magányos néni, egyszer meg egy család a felső emeletet. Egynél sem laktunk inkább, mert nagyon szigorú szabályokat fektettek le, tehát pl. 9 után nem lehet mászkálni, előtte érjünk haza, bizonyos időben használhatjuk a konyhát, még férfi évfolyamtárs sem jöhet fel, sem az évfolyamtársnőm vőlegénye, stb. A család meg egyben bébiszittert is akart.

Elhiszem, hogy neked csak a szexre pörög rá minden esetben az agyad, de néha kicsit másról van szó. :)

2018. dec. 20. 00:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Szobát szoktak ezen az áron így kiadni csajnak ebben az árkategóriában,figyelni kell a szavakra.Mivel ott van hogy csendes,szolid,ezt egy pasi nem így fogja kiírni ha szexet is akar.Ezeknél ott is lakik a tulaj.Amikor úgy hirdeti hogy egy szobás kis lakásomat,garzonomat kiadnám pl. megbízható diszkrét lánynak,vagy oda se írja hogy diszkrét,de nagyon olcsó az ár,akkor szexet akar,de nem lakik ő ott,hanem mondjuk feljárogatna havi 4-szer a csajhoz.
2018. dec. 20. 00:16
 24/29 anonim ***** válasza:

Csak abban az esetben van hatso szandek, ha az illeto ferfi. (Akkor se biztos, de ilyen esetben diaklanykent nem koltoznek oda:-))

Ez szimplan azert van, mert felnott nők nemszivesen koltoznek be olyan alerletbe, ahol ott a foberlo. Mert ezek azert olcsoak, mert a foberlo adja ki. Es nezz magadba te szivesen koltozol.be egy idosebb hazasparhoz vagy oreg anyokahoz vagy egy elvalt nohoz? Akivel folyton ossze kell fuss a konyhaban, egy furdot hasznaltok es raadasul minden az ove?

Nagymamamek adtak ki lanynak szobat es a szuleim is. Azert lanynak, mert azokbol tobb volt eleve a jelentkezo es igen sztereotipia, hogy kedvesebbek, beszedesebbek, megbizhatobbak es nem sztereotipia 18 eves lany erettebb, mint 18 eves fiu azaz jobban elvarhato tole, hogy takaritja a szobajat, nem jon reszegen hangosan haza a bulibol, nem pisil a vece melle (es hagyja ott) blablabla.

Ezekkel a hirdetesekkel ereztetik, hogy visszahuzodo szinte csak agyrajaro, a szobajaban tanulgato csendes emberket varnak.

Nagyon rohogtem a feltetelezeseden, mert elkepzeltem, amint nagypapam es nagymamam a szexualis eletuk felobasat egy diaklanytol.varjak es ezert adjak olson a szobat:-D.

Amugy ilyenkor azert is olcso, mert tudjak nemolyan vonzo a foberlohoz bekoltozni, ill. ha idos a foberlo, akkr nincs tisztaban a piaci arakkal es olyan arat ad meg, ami szerinte a normalisnal alacsonyabb, hogy inkabb biztos legyen neki plusz 30.000 bevetele, mint hogy ne tudja kiadni.

Ja es a doberlo is felhet! Peldaul fiuk erosebbek- mi van ha megtamadja oket juj...idos nenik ezert nem szivesen adjak ki fiuknak/ahogy irod kocka informatikusnak se a szabad szobajukat.

2018. dec. 20. 00:36
 25/29 anonim ***** válasza:

Albérlet kereséskor több hasonló hirdetés után is érdeklődtem, mint "szolid egyetemista lány". (A szolid azt takarja, hogy egyáltalán nem járok buliba, nem iszom semmilyen alkoholt, nem dohányzom, nem drogozom és egy barátom sincs, aki az alábbiakat művelné. Szabadidőmben rajzolok, sorozatozok, videójátékozom vagy 1-2 barátnőmmel megyek moziba/kávézóba.)

A telefont többségében nők vették fel, akik azért lányt kerestek, mert a lányokat felelősségteljesebbnek tartják, ami diszkrimináció a fiúkra nézve, de attól még egy létező dolog az emberek fejében. (Mellesleg a szoliditást annyira komolyan vette később az egyik főbérlő hölgy, hogy konkrétan kirakta a lakásból az egyik lányt, mert az nem vette ki a részét a házimunkából, hajnalban járt haza spiccesen és hisztiket csapott, amikor a másik 3 lakótársa szóvá tette ezt neki. Elmesélték a főbérlő asszonynak és 1 hónap múlva már nem lakott ott.) Volt férfi is kiadó albérlettel, ő azért lányt keresett, mert a lányának kellett lakótárs és nyilván egy moderált viselkedésű lányt szeretett volna neki, akivel barátnők lehetnek.

Végül inkább bejárós maradtam, illetve az egyetem alatt megismertem a barátomat, akivel összeköltöztünk egy idő után. (Aki mellesleg hozzám hasonlóan nem alkoholista, nem drogozik, nem motorozik, nincsenek agresszív haverjai, nem jár bulizni, nem balhés és nincs kigyúrva. Cserébe kombi autója és tacskója van, reggelente kőműves Actimel helyett kakaót iszik és börtön helyett egy autós cégnél értékesítési szakértő. Szóval ez "a szende szüzikék a balhés rosszfiú állatokra gerjednek" általánosítás nem jött be. :D)

Mindenesetre nem tartom helyesnek a sztereotípiát, miszerint a fiúk nem tudnak felelősségteljesen vigyázni egy lakásra. Ha lenne kiadó ingatlanom, én biztosan ugyanolyan áron adnám fiúknak és lányoknak egyaránt, azzal a kikötéssel, hogy ügyelni kell a rendre és tilos a lakásban beb***ós bulit tartani.

2018. dec. 20. 02:06
 26/29 anonim ***** válasza:
Egy hosszú nagymamis kardigános, szemüveges, felkötött hajú, kitűnő tanuló, templomba járó lányról (értsd: szolid egyetemista lány) azt feltételezni, hogy felhívja majd a lakásba az erőszakos, drogos, külföldi pasiját, aki szétbarmol mindent ugyanaz, mintha amiatt aggódnál, hogy a túlsúlyos, zsíros hajú, pattanásos, kockás inges, halk szavú, anime mániás informatikus hallgató srác orgiákat fog rendezni a lakásban. A rosszindulatának mértékétől függően mindenki azt feltételez, amit akar, viszont a valóságban attól még majdnem a nullával egyenlő az esély ilyesmire.
2018. dec. 20. 08:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem csak diáklányt keresnek ! Tényleg egy csomó hirdetésen átlátni ! Legtöbbször 30-40 es örökszűz egyének vagy 60 as perverz papák keresnek fiatal nőket a lakásukba. 30 -60 ezres áron , de olyanról is tudok aki csak a rezsit kérné el az adott lánytól csak menjen oda lakni. Az ilyenek mind arról szólnak hogy a lúzerek nem kapnak sehogy nőt és ezzel a trükkel szeretnének egyet birtokolni.

Amúgy milyen férfi az aki nem tud összehozni egy saját lakást ? Jobb is hogy az alberleteket csak ritkán adják ki az olyan életképtelen csóróknak !

2018. dec. 20. 08:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Biztos van rá példa, hogy rejtett szolgáltatásban gondolkodik a bérbeadó. A kérdésem az, miért érdekel téged ennyire intenzíven ez a dolog? Te magad is albérletet keresel és nem találsz olcsón?
2018. dec. 20. 09:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Lealkudva százezerért bérlek egy 30 nm-es lakást. Kérlek áruld el, te hol nézel hirdetéseket. Nő vagyok és Pesten bérlek, valamit elrontottam.
2019. jan. 4. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!