Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van hátsó szándék ha valaki kizárólag csendes, szolid, fiatal lánynak/diáklánynak adna ki egy szobát?
Árban is sokkal olcsóbbak az ilyen hirdetések, ahova kizárólag szolid diáklányt keresnek, az már van Budapesten 30-50 ezer forintos árkategóriában is, ami adott esetben már a rezsit is tartalmazza. Ha nincs kikötve, hogy kötelezően lány legyen a bérlő, akkor meg már 70-80 ezer forint alatt nem kapsz szobát, ha férfi vagy.
Miért adná ki valaki a piaci ár 60%-áért a szobáját, csak hogy diáklánnyal lakjon, vagy az bérelje tőle? Szerintetek ilyenkor vannak bizonyos szexuális kötelességei a nőnek, vagy ha nyíltan nincsenek is, de a bérbe adó reménykedik benne, hogy majd így becsajozik?
Szerintem özvegy Somodszobádi Béláné, azaz Jucika nénit már nem a szex motiválja, csak nem akar egyedül lenni.
Aki így akar csajozni az inkább bevállalós, nyitott diáklányt keres, nem egy szolídat.
Még mindig nem kaptam érdemi választ a kérdésre, hogy egy lánynak miért kell 60%-ot fizetni egy albérletért. Egyáltalán nincs rá garancia, sőt rengeteg olyan van, hogy szende szüzike csajok rosszfiú balhés állatokra gerjednek. Rosszabb esetben akár egy füves/drogos külföldi pasija is lehet, mert hát az is már szinte kötelező Pesten manapság. Az sem kíméli a magyar ingatlanokat ahogy a közterületeket sem, mivel azért jön ide mert itt viselkedhet állat módjára, otthon nem.
Tehát akkor még mindig nem értem, egy szolid srác szerintem megbízhatóbb ilyen szempontból mint egy szolid lány, mert annak biztosan nincs ilyen társasága. Szóval nem ez lehet az indok, amiért ennyivel olcsóbban adják neki a lakhatást.
"Tehát akkor még mindig nem értem, egy szolid srác szerintem megbízhatóbb ilyen szempontból mint egy szolid lány, mert annak biztosan nincs ilyen társasága"
Könyörgöm, fejezd már be saját magad fényezését!
Egyébként pedig, ha régen követted volna a híreket, a csendes pasik voltak a gyilkosok, pl. Pécsen az egyetemen, vagy külföldön. Senki nem gondolta volna róluk és gyilkoltak.
Szóval, erről csak ennyit.
Ujabb nőgyülő... Lassan hányok a fajtádtól--
40N
Engem viszont az érdekelne nagggggyon, hogy hol látsz te ilyen hirdetéseket, ahol 30 ezerben még a rezsi is benne van. 4 hónapja kutatok elszántan, egyszer láttam egy ilyet, de akkor még rávertek még 15 ezer közös költséget + 15 ezer fix rezsit.
Egyébként a legtöbb esetben más lányok keresik maguk mellé a lakótársat. A legtöbben nem szívesen laknak együtt az ellenkező nemmel.
Legyen csendes és szolid = hasonló mentalitásúak a mostaniak, ne essen haza részegen üvöltve, legyen inkább nyugis, akivel akár közös filmezés is összejöhet vagy más programok.
Nem nőgyűlölő a kérdés, tényleg kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor tartozik-e szexuális szolgáltatással a nő.
#15 Rengeteg ilyen hirdetés van. De az ilyen feltűnően olcsó hirdetéseknek a 100%-ában ki van írva, hogy KIZÁRÓLAG hölgy/diáklány/fiatal lány/szolid lány részére kiadó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!