Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már szánalmas vagyok a nők többségének a szemébe, akkor már nem mindegy, hogy örök cölibátus vagy fizetős hölgy szolgáltatását veszem igénybe?
Sajnálom kedves 41%, h ennyire el vagy keseredve! Ne is legyél kíváncsi, ez csak az én véleményem, ez csak én szemüvegem. Nekem idáig bejött, ha mást nem abban, h nem az önsajnálat és a másra mutogatás az egyetlen mentsváram. Lehúztam én is egy hosszú házasságot, és tudod a boldogtalanság, a sok fájdalom és kudarc pont segített, h megismerjem magamat, a gyengeségem, a rossz választásom (amiben nem feladva kitartottam a végsőkig), rájöjjek a miértekre, szinte önismereti tréning lett. Nem bánom. Ez az én utam. Egyet megtanultam, h ne másra mutogassak, és a legfontosabb, ha én nem teszek magamért, senki sem fog.
Aztán tarthatod te ezt lőzungnak, nem az.
"Lehetsz te Quasimodo is, ha belül rendben vagy, mondhatjuk azt is, h vonzó (érdekes, értelmes, vicces, jó ember) óhatatlanul érzelmeket válthatsz ki egy nőben, bármennyire fura is."
Valóban fura, mert egyáltalán nem ezt tapasztalom. Érdekes, értelmes, vicces, jó embernek tartanak, és 30+ év alatt soha egyetlen nőben sem váltottam ki érzelmeket, legfeljebb gyűlöletet.
Akkor válik egy férfi szanalmassá ha az saját értékeivel (személyiség , külső) nem képes nőt találni , és ezután fizet prostiknak (hogy azok undórral) foglalkozzanak vele!
Ez szeretnéd kérdező ? Valtozoak az emberek szemelyisegre ! Viszont egy sima szex kapcsolata bárkinek lehet ! Nem kell adonisznak lenni ! Heti 5 x gyúrni stb . Egyetlen dolgot kell hozza csinálni , nem elhízni !!! Ezt odafigyelt étkezéssel elehet érni !
Nekem is vannak munkatársaim , ott is csak azoknak a férfiaknak nincs baratnojok akik túlsúlyosak. Nem véletlen
Nem segít, ugyanúgy magányos maradsz, csak dugtál egyet valaki olyannal, aki pénzért volt kedves hozzád. (már ha az volt, és nem undorral rendezett le fél perc alatt). Semmit nem old meg, és még betegséget is kaphatsz. Én 31 évesen sosem randiztam még, de prostihoz csak akkor mennék, ha:
Garantált, hogy nem kapok el semmilyen betegséget
Garantált, hogy szabad akaratából csinálja, nincs futtató, kényszer, akármi
Teljesen megértő, barátnő feeling, odaadó, nem nézi az órát stb
Kölcsönös szimpátia van (legalább egy amolyan felebaráti szinten)
Szerintem nekem még az álomprostim sem létezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!