Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a szolidabb fiúkat észre sem veszitek? :/
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, de rám sem néznek a lányok. Minden lány csak a nagydumásakat szereti?
Én fogok kelleni valakinek?
2018. dec. 18. 20:43
1/9 anonim válasza:
Nem veszik.
A legtöbb igen.
Ha zárkózott vagy, akkor nem nagyon.
2/9 anonim válasza:
Azért azt lásd be, hogy könnyebb észrevenni egy nagy dumást, mint aki nem dumál. Nem kell nagy dumásnak lenned, de azért dumálj nőkkel.
Bocs, hogy férfiként írtam.
32/f
3/9 anonim válasza:
Én elfogadtam, hogy nem fogok kelleni soha senkinek sem. Rosszul esik de ez van. 20/F
4/9 anonim válasza:
Ha láthatatlant játszol és elbújsz, akkor ne csodálkozz, ha nem vesznek észre!
5/9 anonim válasza:
Te észre szoktad venni a szellemeket? Na látod.
6/9 anonim válasza:
Nem szeretjük a nagydumás pasikat. A jó humorú, magabiztos pasikat szeretjük. Nem ez a két véglet van ám. Nem kell nagydumásnak lenni, de ha valóban szinte láthatatlan vagy, ülsz egy sarokban és még ahhoz se beszélsz aki hozzád szól akkor ne csodálkozz.
8/9 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, majd lassanként megtapasztalod, hogy az élet nem az igazságról szól, hanem ok-okozat összefüggésekről. Ahogy halad a világ előre, annál több ember fog magányosan élni. Hiú ábránd azzal hitegetni magát az embernek, hogy majd 30 felett. Elárulom, ott már sokkal nehezebb! Negyven felett meg már akár meg is áshatja a férfi a sírját, főleg ha elvált és még gyereke is van.
9/9 anonim válasza:
Könyvtár? Oda is mész hozzá? Sok veszteni valód nincs! Az nem baj ha nem vagy nagydumás, de a lépéseket neked kell megtenni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!