Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képeznek külön kategóriá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képeznek külön kategóriát a vékony lányok?

Figyelt kérdés

Ha egy férfitől megkérdezik, milyen az ideális nő, 90% azzal kezdi a felsororlást, hogy vékony.

Nem, "nem elhízott", nem normál, nem sportos, hanem "vékony".

Illetve itt is ha a jó csajokat akarják megszólítani, mindig úgy kezdik, hogy "Vékony lányok, ti.....?"

Miért ekkora érték a vékonyság, mikor az csak ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint a szemszín.

Valaki vagy vékonynak születik, vagy nem.

Lehet mondani, hogy le lehet fogyni, de a többség, aki túlsúlyból fogy, többnyire megáll a normál alkatnál, tehát vékonyra fogyni kevesen szoktak.

Illetve akinek nem olyan a genetikája, az nem is tud tartósan nagyon alacsony súlyt tartani.

Vagy más kép él a férfiak fejében a vékony nőről, és más a nőkében?

Én pl már nem merek magamra vékony lányként hivatkozni hasonló alakkal:

[link]

mert valóban vékony nőtársaim, mint például

[link]

helyben tépnének meg.

(viszont már nem egyszer olvastam itt az oldalon, hogy "átlagosként" vagy "normálként" sem jogos, mivel az átlagos és a normál egy 30 alatti nőnél az, ha vékony)

2018. dec. 17. 09:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerűsítsük le, az alábbi képen te hova tennéd a vékony-normál-túlsúlyos kategóriát?

[link]

2018. dec. 17. 12:49
 32/41 A kérdező kommentje:
Vékony a 3-asig, normál a 4. afelett már felesleggel rendelkező. Miért?
2018. dec. 17. 13:03
 33/41 A kérdező kommentje:
Nem, elszámoltam
2018. dec. 17. 13:04
 34/41 A kérdező kommentje:

0-2 vékony

3- normál

4 - duci

2018. dec. 17. 13:04
 35/41 anonim ***** válasza:
26%

"4 - duci"

:D jó vicc.

Pl. hazánk az egyik legelhízottabb nemzet a világon. Szóval hazánkra ez a kép igen is jó átlagnak.

Egyébként ha a 4.-es szerinted duci, akkor mit mondasz az 5-re?

2018. dec. 17. 13:09
 36/41 anonim ***** válasza:
19%

Ja, és még valami 0 és 1 az betegesen, kórosan sovány, NEM vékony!

Van egy olyan érzésem, hogy erősen testképzavarban szenvedsz, kérdező!

2018. dec. 17. 13:10
 37/41 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a magas, teltebb nők tetszenek.
2018. dec. 17. 17:09
 38/41 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan mi a problémád?

Igen, van genetikai része, én például nem étkezem kifejezetten egészségesen (bár keveset eszem), nem sportolok igazán, mégis vékony vagyok, és igen, a bordáim is kilátszanak. (A sport hiánya miatt viszont nem vagyok izmos, hanem csak úgy vagyok, szerintem csinosabb lennék több izommal.)

Van akinek ez tetszik, van akinek nem, de szerintem ez teljesen normális. Ugyanígy például nekem csak az olyan férfiak tetszenek, akik 180 felett vannak (tehát magasabbak nálam), és barna hajuk van. Ez abszolút genetika, de attól még nem tartom rossz embernek sem magamat, és persze azokat sem, akik nem esnek bele ebbe a kategóriába, legfeljebb nem egymást keressük, mert számomra kevésbé vonzóak.

Neked szerintem is normál testalkatod van, ha konkrétan olyan, mint a linkelt lánynak, akkor szerintem egy kicsit több mozgással még csinosabb lehetnél, és ez így teljesen jól van. És nem bántásból mondom, mert nem hiszem, hogy ennek ekkora jelentősége lenne, de valóban más "kategóriába" tartozol, mint a második linkelt képen lévő lány, mert egyszerűen a két alak különbözik. (Egyébként a sok képet tartalmazó linken te már az első képnél vékonyabb nőre is normál testalkatot írtál, tehát akkor most mégsem tartod vékonynak magad sem? Vagy hogy van ez?)

2018. dec. 17. 17:34
 39/41 anonim ***** válasza:

Mert két féle nő létezik a "KÖVÉR" és a vékony.

Milyen jó kis doksi film lehetne a KÖVÉRSÉG 50árnyalat :D :D

Sportos testalkat csak rá adás...de aki sportos az vékony is.Azért mert valaki vékony még lehet átlagos..ahogy vannak az átlagos KÖVÉREK IS.A DUCI = KÖVÉR. meg az egyéb szr becézése.

2018. dec. 17. 18:45
 40/41 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a nő sportos és nem vékony. Nem igaz hogy aki sportol, az vékony, rengeteg vaskos, izmos lány van, aki mellesleg csirkét zabál meg odafigyel és cseszheti.

2018. dec. 17. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!