Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tényleg nem jönnek be a vékony pasik?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen bevallottan egy lánynak, hogy tetszik de ő azt mondta, hogy a magamfajta girnyók nem jönnek be neki se senki másnak.Ez valóban így van?

2018. nov. 11. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Igen
2018. nov. 11. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Én 188 centi magas és 70 kiló vagyok, és nem nagyon néznek rám a lányok sajnos:/

De amúgy biztos van olyan lány akinek bejön, de kevés ilyen lány van.

21f

2018. nov. 11. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg. Viszont nagyon sok nőnek meg az az ideál. Olyat kell keresned, aki a girnyókra bukik, ennyi. Nem vagyunk mi sem egyformák ám, azt ugye tudod? :)
2018. nov. 11. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A párom 180 cm és 60 kg, számomra szexi, de nem ez volt a meghatározó, amikor beleszerettem. Ha 90 kg lenne, akkor is vonzana.

Ez a lány csak meg akart sérteni valamivel. Ne foglalkozz vele, inkább tanulj belőle, máskor kihez mennyi ismertség után közeledsz.

2018. nov. 11. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2013-ban a Adam Levine volt a legszexibb pasi a Poeple szerint.

Kétlem, hogy egy lány úgy fogalmazzon, ahogy te írtad. Vagy ha netán mégis, akkor ürülj neki, hogy nem jöttél vele össze.

2018. nov. 11. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sem jönnek be a sovány pasik de azért nem bántanám meg így az illetőt.
2018. nov. 11. 20:05
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%
Észrevételeim alapján bejön nekik, főleg a 20-25 éves lányoknak. Mellesleg a huszonéves lányok külső adottsággal szemben támasztott szűrője nagyon-nagyon szigorú. Legyen a csávó penge vékony, szálkás, s kivételesen nagypofájú.
2018. nov. 11. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Tegnap órákon át szemeztem és flörtöltem egy ilyen "girnyóval", sajnos nem szólított meg.
2018. nov. 11. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak azok jönnek be. A legjobb testű ismerősöm 185 centi és 67 kiló. 70 kiló fölötti pasikat nem szoktam vonzónak találni, hacsak nem 2 méteresek. Bár az a magasság már nekem sok.

Már a kis pocak is lelombozó számomra, a férficici meg egyenesen undorító (mindegy, hogy izom vagy zsír).

Ez csak az én véleményem, tény, hogy nem sok barátnőm osztja.

2018. nov. 12. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Fiatal nők között igenis trendi a vékony alkatú srácok, ráadásul még ki is hangsúlyozzák mennyire káka belűek. Szerencsére a kor előrehaladtával már változik a helyzet, legalábbis tapasztalatom szerint. Nagy darab pasi vagyok, de nem elhízott és szerencsére sikerült találnom egy olyan lányt akinek bejövök, de nem volt egyszerű. Nekem a nagyon finom, vékony, törékeny nők az eseteim, én meg 190cm 100kg ember vagyok, szóval pont az ellentéte. Nagyon sokszor kaptam fejemhez hogy túl sok vagyok, hogy félelmetes ahogy kinézek és ehhez hasonlóak. A mostani párom meg azt mondja, hogy 100kg alatt nem is kezdene egy pasival, mert legyen tekintélye és akkor biztonságban érzi magát mellettem.
2018. nov. 12. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!