Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki csak a magas vékony lányokat keresi, aki télen nyáron szoknyában van?
és miért nem dobsz le 6-8 kilót, ha ennyire zavar a dolog?
Nem a magasság, hanem a vékonyság a vonzó...
Én odavagyok az alacsony, vékony nőkért. 55 kg még 160 cm mellett sem kövér testre utal, 1-2 kg felesleged lehet kb., ennyi nem szokott érdekelni senkit, nekem is van pár kg feleslegem.
Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz vagy te nem veszed észre azokat a férfiakat, akik téged észrevesznek.
Innen nehéz megmondani, mi a gond pontosan.
166cm vagyok és nem számítok magasnak. Akkor egy 170cm mitől számít magasnak? :D 4 cm különbség.
Bélgiliszta az meg te vagy, eléggé rosszindulatúnak tűnsz. Ilyen személyiséggel senkinek sem fogsz kelleni.
Szerintem ez hülyeség.
160 centis lányokkal sincs semmi baj, sőt nekik könnyű magassarkút viselni mivel a fiúk átlagban 175-80 centisek, így simán felvehetik míg egy 170-175-ös lány azért nem igazán vehet fel bárkihez 10 centis magassarkút.
Amúgy igen, szerintem is szép a szoknya lányokon és a "ruha" is. Nyáron sok lány hord ilyet(nagyobb városok környékén), és amúgy elég nagy felüdülés ezeket is látni mert ez a nagyobb városokon kívül én úgy vettem észre hogy nem elterjedt.
A súlyod pedig senki nem fogja megmondani, a tükör a lényeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!