Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenki csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak a magas vékony lányokat keresi, aki télen nyáron szoknyában van?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a környezetemben, hogy mindenkinek csak a magas, vékony lányok tetszenek. 160cm férfinak is csak a minimum 170 magas 50 kilós nő kell. Sajnos én elég alacsonyra nőttem (160cm) és nem is vagyok egy nádszállkisasszony (55kg). Elég nagy hátrányként élem ezt meg. Nem érzem magam kövérnek, a magasságommal max magassarkúval tudok csalni, nem mondanám magam rondának sem, de valamiért engem nem vesznek észre a férfiak. Az öltözködésem változó, szeretem a nőies ruhákat, de elég fázós vagyok ahhoz, hogy ősszel is felvegyem. Emiatt már nem tartanak nőiesbek?

2018. nov. 17. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Hagyjuk mar ezt, hogy a magas vekony lanyoknak konnyebb. Mivel konnyeb? Alapbol kiesik egy csomo ferfi a magassag miatt. 178 cm vagyok, 58 kg ami azt jelenti, hogy ha szeretnek is valaha magassarkut hordani minimum 190 cm-nel alacsonyabbal nem kezdenek. Gondolj mar bele, hogy pl. csak Magyarorszagon hany ember esik igy ki? Egyaltalan nem konnyebb magasabbkent. Az meg hogyha egy 170-80 cm-es ferfivel osszejojjek meg ha tetszek is neki annak az eselye egyenlo a nullaval.
2018. nov. 17. 22:11
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Én se vagyok az a télen a sggemet lefagyasztó nő, de tudom hogy lehet ezt jól csinálni h télen is miniszoknya, harisnya, meg magassarkú!

Télikabát legyen hosszú térd feletti. És kocsival közlekedj, és gyorsan meleg helyre menjetek, ne az utcán.

Pláza ,étterem, akármi ami fűtött.Ott lehet vonulgatni, ja és hosszúszárú csizma. És akkor te leszel a pasik szemében a sztár. Én már a nájlon hariuzsnától rosszul vagyok, max buliba birom elviselni 2 órat.

2018. nov. 17. 22:15
 13/27 anonim ***** válasza:
39%

Tehát 160 cm, 55 kg vagy és sportos alkatú.

Szerintem valami más baj van veled kérdező, ha ilyen alakkal nem találsz partnert. Ez kb. ideális alak. A testmagasságod gyakorlatilag minden férfihoz passzol, a sportos alkatú nők a férfiak döntő többségének bejönnek.

Azt nem írtad, milyen a hajad. A férfiak ízlése sokféle, de a hosszú hajú nőket általában nőiesebbnek (=vonzóbbnak) tartják.

Viszont az önbizalom hiánya az taszító lehet (tudat alatt). Lehet, hogy itt van a kutya elásva.

2018. nov. 17. 23:57
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
A magasság egy nő esetében egyáltalán nem vonzó, ez tipikusan férfias tulajdonság. Viszont a vékonyság vonzó, de azt írod, nincs rajtad felesleg. Ezek alapján nem ezzel van a gond.
2018. nov. 18. 05:28
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Mutass egy képet az alkatodról ! De ahogy mások is írták nem a női magasság ami vonzó hanem a vékonyság! Volt egy barátnőm aki 162 cm mellé 60 kg volt. Aztán mikor elkényelmesedett felment 70 kg ra. Ott már nem hozott szexuálisan izgalomba ezért szakítás lett a vége!
2018. nov. 18. 07:38
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Veled valami más baj van, nem a magasságod/súlyod. 156 centi és 52 kiló vagyok, és bár már rajta vagyok, de sportosnak/izmosnak még messze nem mondanám magam. Mégis van párom. És igen, a férfiak nagy része a nőies nőket szereti, szerintem ebben nincs semmi meglepő. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok az, szívem szerint lapostalpú-farmer-pulcsiban járnék minden nap. Ha szoknyát veszek (ami még nyáron is ritka), a párom mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, járjak gyakrabban így. De attól, hogy szerinte magassarkú-szoknyában vagyok a legcsinosabb, nem azt jelenti, hogy farmerben csúnyának tart. Szóval ha nem kellesz egy pasinak, az nem azért van, mert télen nem veszel fel szoknyát, az csak egy plusz lenne.
2018. nov. 18. 10:00
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

Csak a magas, vékony lányokat?

Ajánlom, menj el egy szombati napon egy házasságkötő terembe.

A menyasszonyok 80%-a inkább kövér vagy kövérkés, mégis elveszik őket feleségül, és nem is a legrondább pasik!

Azt hiszem, nálad nem a méretekkel, hanem az önbizalommal van baj.

2018. nov. 18. 10:18
 18/27 anonim ***** válasza:
69%
#11 szerencsére nem mindenki ennyire felszínes, mint te vagy :D
2018. nov. 18. 20:54
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
#18: Mar miert lennek ettol felszines? Mert nem szeretnek egy alacsonyabb ferfival setalgatni akire azthiszik, hogy az ocsem vagy a gyerekem?
2018. nov. 18. 21:38
 20/27 anonim ***** válasza:
#19/19 Valóban az vagy ha még a saját magasságod szintű férfiak sem kellenek . Sok ronda aránytalan magas férfi van , lehetőleg ilyent kapsz.
2018. nov. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!