Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenki csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak a magas vékony lányokat keresi, aki télen nyáron szoknyában van?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a környezetemben, hogy mindenkinek csak a magas, vékony lányok tetszenek. 160cm férfinak is csak a minimum 170 magas 50 kilós nő kell. Sajnos én elég alacsonyra nőttem (160cm) és nem is vagyok egy nádszállkisasszony (55kg). Elég nagy hátrányként élem ezt meg. Nem érzem magam kövérnek, a magasságommal max magassarkúval tudok csalni, nem mondanám magam rondának sem, de valamiért engem nem vesznek észre a férfiak. Az öltözködésem változó, szeretem a nőies ruhákat, de elég fázós vagyok ahhoz, hogy ősszel is felvegyem. Emiatt már nem tartanak nőiesbek?

2018. nov. 17. 21:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: Szoval ha olyan ferfit valasztok aki velem egy magas akkor egy eletre felejtsem el a magassarkut? Eskuvon is lapostalpu vagy mi? Ez minden csak nem felszinesseg.
2018. nov. 18. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:
20%
Menthetetlen vagy ... Téged senki nem fog elvenni ! :D
2018. nov. 18. 23:24
 23/27 anonim ***** válasza:
61%

a magasság szerintem egyáltalán nem fontos lányoknál. én 160 centi vagyok, de sose volt gondom ebből.

ha nem vagy kövér (nem csak pár kiló felesleg van rajtad), akkor még a súlyod se lesz probléma párkeresésnél. viszont ezzel az a probléma, hogy bár összejönnek veled, mert okés vagy, fejben még mindig a vékony testű nőkre vágynak, arra izgulnak.

2018. nov. 18. 23:25
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Én személy szerint a sportos nőket szexibbnek tartom, mint a vékony nőket és az utóbbiból bizony sokkal több van (sajnos, nem sajnos, ez van).
2018. nov. 19. 09:04
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

#19 legfőképp azért vagy megdöbbentő módon felszínes, mert eleve MAGADBÓL, a TE felszínességedből kiindulva másokat is hasonlóan felszínesnek tartasz.

Megjegyzem, hogy a 178 centiddel nem is vagy feltünően magas. Több ismerős nőm nálad magasabb és nem okozott nekik problémát. Ha neked akkora probléma a magassarkú, hogy egy nálad magasabb férfi se jöhet szóba, mert csak 185 és nem MIN 190, akkor megérdemled, hogy ez neked tényleg gond legyen. Az öcsikézés, gyerekedezés meg teljesen baromság.

Neked nem a magasságoddal van probléma, amit mégegyszer hangsúlyozok közel sem olyan kirívóan magas.

2018. nov. 19. 12:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt nem tapasztaltam. 156 cm vagyok csak, 45-49 kiló között van a súlyom általában, sose volt gondom azzal, hogy nem vettek észre a pasik, pedig nem vagyok az a nehézbombázó típus, rühellem a magassarkút, a szoknyát, nem rakom ki a cicim meg ilyenek. Farmeros, pólós, tornacipős lány/nő vagyok és voltam mindig is, mégis észrevettek azok a típusú pasik, akiket én is észrevettem. Most már nem releváns a dolog, mert férjnél vagyok, nemsoká már két gyerekkel, de most is lenne jelentkező, amikor gyerek nélkül vagyok valahol. Szóval a magasságon ez tuti nem múlik.

30N

2018. nov. 19. 16:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez elég hülyeség így. Engem például taszítanak a túl vékony 52 kilós nők 168 centihez, nem szeretem ha fogpiszkáló lábaikra azt hiszik, hogy csinos. 160 centihez az 55 kg nem sok, főleg ha ahogy mondod izmos, sportos. (31/F)
2018. dec. 21. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!