Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, molett lányok! Képesek vagytok felizgulni egy vékony magas férfira?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 09:10
1/5 anonim válasza:
Mi pont így vagyunk a párommal. És igen, nagyon vonz és izgat.
2/5 anonim válasza:
Mikor kövér voltam, akkor sem tudtam. Nem ettől függ.
3/5 anonim válasza:
Egy magas, nagyon vékony férfiismerősöm gyerekét épp most szülte meg az alacsony, molett felesége. Szóval szerintem képes volt rá felizgulni :D
De most komolyan azt gondolod, hogy lehet testalkat alapján általánosítani az ízlést?
4/5 anonim válasza:
Én magas teltebb nő vagyok, és nagyon rá vagyok kattanva egy magas, de ultra vékony palira. A háta mögött ropikámnak hívom és reszketek érte:)
5/5 anonim válasza:
Rajtam bő 10 kiló felesleg van, de én nem. Nekem nem jönnek be a nagyon magas férfiak és a vékonyak sem. Legyen rajta is felesleg inkább. Amúgy sportolok, izmos vagyok és ez egy pasin is tetszik. Az ideális pasi 170-180 között van és aputestű :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!