Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szépek a magas (170-180cm), vékony, hosszúkás vagy ovális arcú lányok, főleg ha kicsit szélesebb a csípője (nem baj, ha nincs nagy melle)?
Figyelt kérdés
Ezek a nők jönnek be nekem külsőleg és a haverjaim sokszor csodálkoznak,hogy miért tetszik egy ilyen nők.2018. márc. 16. 13:38
1/12 anonim válasza:
Egészségedre! Ha neked ez a zsánered, akkor oké. De mi közünk nekünk ehhez?
2/12 anonim válasza:
Gondolom a kérdés kiírója egy ilyen kaliberű lány, és kíváncsi, hogy kiknek jönne be.
3/12 anonim válasza:
Ehhez előbb látnom kell egy ilyen nőt, hogy pontosan milyenre vagy kire gondolsz. Elképzelni el tudok nekem tetsző és nekem nem tetsző nőt is a fentebb leírt tulajdonságokkal.
4/12 anonim válasza:
Én ismerek ilyen nőt, otromba mozgású, aránytalan, szerintem nem szép az alakja, olyan, mint egy fordított deltoid.
Tudom, hogy nem tehet róla, de attól még nem találom vonzónak.
5/12 anonim válasza:
Persze, mert ezek a legfontosabb tulajdonságai egy lánynak és ezeken múlik, hogy tetszik-e vagy sem.
Ja, egyébként kinézhet bárhogy, ha annyi esze van, mint egy zsák répának.
6/12 anonim válasza:
Ezek szerint probléma van veled ha az ilyen "otromba" csajok is bejönnek. Én a helyedben ezt nem reklámoznám.
7/12 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányt, ezek mellett a tulajdonságok mellett átlagos arcú/külsejű. Nincs gondja a pasizással.
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmire gondolok mint a linkben szereplő lány.
2018. márc. 16. 20:34
10/12 anonim válasza:
Szerintem is szépek és nekem simán bejönnének, ha nem lennék egy porbafingó törpe (170).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!