Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a kerek arcú nők szépek akkor én hosszúkás ovális arccal hogy legyek magabiztos?
Figyelt kérdés
utálom a pofámat meg azt hogy mindenki a baba arcú nőkért van oda..ha jó testem van az már nem is számít?
mivel nem tudok hízni de nem is akarok így nem tudom hogy hízhatnék csak az arcomra?régen cigiztem így kicsit beesett utálok tükörbe nézni mit kezdjek magammal? :((((
2015. jan. 18. 02:48
2/31 anonim válasza:
nem fejed geometriájával van baj, hanem ami benne van inkább avval.
3/31 anonim válasza:
Ezt ki a p*csa mondta neked, hogy csak a kerek arcú nők szépek? xD
4/31 anonim válasza:
Nem kell egyáltalán kerek fejűnek lenned, bár azért ne legyen lópofád!
5/31 A kérdező kommentje:
mert mindenkit lelófejeznek.. akkor én is lófejű vagyok..
2015. jan. 18. 02:50
6/31 anonim válasza:
és miért akarsz te szép lenni,mikor így annyi jó csaj mászkál?
minek egyel több?
7/31 anonim válasza:
Nekem tetszik a hosszúkás arc. Csak gondolom nem nekem szeretnél tetszeni, hanem a fejedbe vett hülyeségeknek.
8/31 anonim válasza:
jól van már idejössz sírni mert nem kaptál brét az este?
9/31 anonim válasza:
van egy különleges arcpakolásom pont az ilyen esetekre
10/31 anonim válasza:
pl dukai reginának is kib*szottul lófeje van, de sok férfitársam tömné, úgyhogy nemtudom miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!