Milyen arckerekítő smink trükkök vannak?
Figyelt kérdés
A hosszúkás arcomat szeretném picit kerekebbé tenni..2013. aug. 14. 20:13
2/3 anonim válasza:
1. - xDD
A sminkre guglizz rá, nem tudom hogy egyáltalán van-e ilyen. Azt viszont tudom, hogy legjobban az arcot kerekíteni a hajjal lehet. Nekem is hosszúkás arcom van, de kutattam egy kicsit és levágattam állig a hajam, azóta mindenki azt mondja hogy ne növesszem meg mert sokkal jobban áll. Aztán még a frufru is sokat tud kerekíteni rajta. Lehet hogy van olyan hosszú hajú frizu ami kerekíti de én még nem találtam rá.
Bocsi tudom hogy nem teljesen válaszoltam a válaszodra de hidd el ha hosszúkás arcod van akkor ide pár smink trükk nem elég.
3/3 anonim válasza:
2. vagyok - érdekelt szóval rágugliztam neked. [link]
Remélem tudsz angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!