Hol találok jó sminkpalettát? Linkeljetek nekem ilyen linkeket lécci! Többi lent
Figyelt kérdés
egy sminkpalettára lenne szükségem ami 168 színű legyen de ha van jó áron nem olyan kicsi akkor lehet 120as is.találtam ebayon de a 168as abba olyan kicsi korongok voltak meg a 120asba is. 12-13 dollárosakat néztem amúgy. maximum 20 dollárosat ha találtok köszi! postaköltség ne legyen benne.és ha lehet akkor megbízható oldal legyen.segítenétek?2013. aug. 14. 17:47
1/2 anonim válasza:
[link] .! Én mindig innen rendelek dolgokat szerintem nagyon jó oldal én még nem csalódtam.! Válogass hogy neked melyik tetszik.!
2/2 A kérdező kommentje:
168 nincs:(
2013. szept. 11. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!