Szeretnék venni egy nagyobb sminkpalettát. Milyen márkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szempontok:
-legyenek intenzív színei
-ne legyen horribilisen drága
2013. jan. 15. 18:31
1/8 anonim válasza:
Costal scents. Én most szeretnék venni egyet (még nem próbáltam) de nagyon sok jót hallottam róla.
Mg ha olcsó akkor az Elf vagy a Miss rose. Az elf szemfestéket próbáltam és az bejött (mondjuk ne várj tőle csodát , olyan 10/ 7-8)
Vagy még sleek paletták.
Remélem tudtam segíteni!:)
2/8 anonim válasza:
én is miss rose nagy! palettáit ajánlom a feltételeidnek,egyre több fodrászkellékesnél is kapható nézz körül:) Vagy online.
4/8 anonim válasza:
Még egy szavazat a Coastal Scents-re. :)
6/8 anonim válasza:
A Sleek paletták fantasztikusak! Pigmentáltak, alig kell tenni belőlük és nagyon jó áron vannak, ezeket is a makeupplaza-tól lehet beszerezni:)
7/8 anonim válasza:
Coastal Scents, vagy Sleek ha kisebb is megfelel. Szerintem a Miss Rose cuccoknak iszonyat gagyi színeik vannak, az a tipikus csillivilli kínai.
8/8 anonim válasza:
Sleek vagy Coastalra szavazok én is.
A MAC is jó persze, de azért valljuk be, hogy a Sleek paletták némelyike kenterbe veri a MAC-et és jóval olcsóbb!
Sírok, hogy valaki egy napon és lapon meri említeni ezeket a profi termékeket a Miss Rozzal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!