Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyakran cékszerű...

Milyen gyakran cékszerű tágítani a fület? Mármint hogy egyre nagyobb dolgokat cserélnii benne?

Figyelt kérdés
8as-ig akarom. Ja és az úgy jó hogy elősször volt fülbevaló utánaa pc aztán fültisztító pálcikaa és azon cellux most toll belet akarok:D Az nemgáz ha naponta váltom? vagyis néha nem megy bele valami akkor inkább csak celluxal jobban körbe tekerem még be nem megy.

2012. dec. 22. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

akkor tágítsd tovább a füledet ha már nem érzékeny/fáj/feszíti az ami most van benne.

de célszerűbb lenne fültágítócsigát venned, mert azzal jóval egyszerűbb a folyamat.

2012. dec. 22. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, akkor kell cserélni ha már nem fáj/feszül. Ezt érezni fogod. :)
2012. dec. 22. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen gyorsan gyógyul a füled, ahogy előttem is írták. Én kb. hetente szoktam cserélgetni a dolgokat, most 6 mm-nél tartok. ^^
2012. dec. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!