Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a kerek arcú nők szépek akkor én hosszúkás ovális arccal hogy legyek magabiztos?
utálom a pofámat meg azt hogy mindenki a baba arcú nőkért van oda..ha jó testem van az már nem is számít?
mivel nem tudok hízni de nem is akarok így nem tudom hogy hízhatnék csak az arcomra?régen cigiztem így kicsit beesett utálok tükörbe nézni mit kezdjek magammal? :((((
Fény baromságokat beszélsz, nem 2 fajta arcforma létezik, hanem minimum 4 : kerek, ovális, szív, hosszúkás és szögletes, látod, ez már nem is 4, hanem 5...
Katy parry-nek nem hosszúkás, hanem ovális arca van, ami a legelőnyösebb, mivel ahhoz minden frizura passzol! Meg a pasik azt imádják, nekem egy csomó srác haverom mondta, hogy kifejezetten taszítják a kerek arcú átlagos babalányok, de igen, van olyan is aki kifejezetten azokat részesíti előnyben! Az meg a másik, hogy a kisugárzás milliószor fontosabb, mint az, hogy pont milyen adottságokkal rendelkezel, ha alapból mindig így beszélsz, akkor ne csodálkozz, ha gyorsan hátat fordítanak neked a pasik! Ne haragudj, nem bántásképp mondom, de tanulj meg választékosan, káromkodás nélkül beszélni és akkor lehet több sikered lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!