Ovális hosszúkás archoz az egyenes frufru jól állna?
hát nekem nem áll jól szerintem.
amúgy nem tudom mi számít annak.linkelnél olyat akinek hosszúkás az arca?
nekem inkább kerek állam van de a homlokom nem széles.
az állam nem hosszúkás csak keskeny a fejem na szóval én egyik csoportba se sorolnám magamat. :S talán akkor ovális vagy körte passz
Hosszúkás archoz nem illik ha felfogod és kicsit megemeled a frufrud, mert még hosszabbnak tűnik majd az arcod.. Szerintem a legjobb lenne ha tépett oldal frufrud lenne, hogy dúsabbnak hasson a hajad.. ilyesmi: [link]
Bár az elől frufru optikailag nem mutatná annyira hosszúnak az arcod, de ez attól függ, hogy neked az hogy tetszik, hogy milyen a hajad, göndör vagy egyenes, pártartalom miatt gyorsan göndörödik vagy sem.. most én ezt a nagyon erőltetett elől frufrut nem ajánlom, de csak személyes véleményem, nekem az borzasztó, hogy tud kinézni, nagyon nem tetszik.. de ízlések és pofonok.. akkor már inkább ilyen: [link]
Ovális archoz nem hiszem hogy jó a frufru vagy bármi jól áll.szerintem a felfogott haj is.
nem kell hogy egyet értsünk.
és mivel enyhén hullámos a hajam így a frufru kilőve mert nem fogom mindennap kivasalni.
lemértem az arcomat és ovális lett a legszélesebb része az arcomnak középen van. és nem hosszúkás az állam nem hegyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!