Akiknek kerek vagy szögletes fejformájuk van (a lényeg hogy semmiképpen sem hosszúkás) mi a jobb? (lent)
Tehát akinek nem hosszúkás az arca, inkább kerek/szögletes fejformája van, mi áll jobban:
- Oldal vagy közép választék?
- Rövid vagy hosszú haj?
- Egyenes vagy hullámos vagy göndör haj?
A legfontosabb igazából a választék.
Előre is köszönöm!
15/L
A rövid hajhoz karcsúnak kell lenni.
Egyébként a kerek arcúaknak főleg hosszabb. Nekem közép választékos volt, szörnyen néztem ki. Most oldal frufrum van, Joan Jettes stílusban. Faszán áll.
Szia! Nekem is olyasmi fejem van,de te látod mi az ami jól állna nem?:) Szerintem Oldal választék jobb:) Mert a közép az a hosszúkás fejformájú embereknek áll jól:) Szerintem egy nőnek az a legszebb,ha hosszú a haja, a fiúk is azt szeretik jobban:) És ha már van egy jó hajad hordhatod egyenesen,hullámosan vagy akár göndör stílusban is.:) Sok sikert
18/L
Szia:) Mell alá érő hosszú barna vékonyszálú hajam van. A választékot pedig nem tudom megítélni. Mármint most a középtől egy kicsit jobbra van, talán a szemöldökkezdetemnél. Viszont nem tudom eldönteni, hogy jobb lenne-e a közép vagy esetleg oldal, ezért próbálok fejforma alapján gondolkodni:) Igaz, ha meg lenne a válasz se lenne egyszerűbb; egyszerűen nem lehet áttenni a választékomat sehova, mindig visszaugrik.
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!