Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képeznek külön kategóriá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képeznek külön kategóriát a vékony lányok?

Figyelt kérdés

Ha egy férfitől megkérdezik, milyen az ideális nő, 90% azzal kezdi a felsororlást, hogy vékony.

Nem, "nem elhízott", nem normál, nem sportos, hanem "vékony".

Illetve itt is ha a jó csajokat akarják megszólítani, mindig úgy kezdik, hogy "Vékony lányok, ti.....?"

Miért ekkora érték a vékonyság, mikor az csak ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint a szemszín.

Valaki vagy vékonynak születik, vagy nem.

Lehet mondani, hogy le lehet fogyni, de a többség, aki túlsúlyból fogy, többnyire megáll a normál alkatnál, tehát vékonyra fogyni kevesen szoktak.

Illetve akinek nem olyan a genetikája, az nem is tud tartósan nagyon alacsony súlyt tartani.

Vagy más kép él a férfiak fejében a vékony nőről, és más a nőkében?

Én pl már nem merek magamra vékony lányként hivatkozni hasonló alakkal:

[link]

mert valóban vékony nőtársaim, mint például

[link]

helyben tépnének meg.

(viszont már nem egyszer olvastam itt az oldalon, hogy "átlagosként" vagy "normálként" sem jogos, mivel az átlagos és a normál egy 30 alatti nőnél az, ha vékony)

2018. dec. 17. 09:17
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy nőként nem részesíted előnyben a nem elhízott, sportos férfiakat? Csak kérdezem.
2018. dec. 17. 09:37
 12/41 A kérdező kommentje:

Nőként nincsenek kritériumaim.

Tetszett már 180cm magas srác 60kg-val és ugyanilyen magas 100kg feletti is.

Ill tetszett alacsony (170cm) vékony és alacsony mackós is.

2018. dec. 17. 09:39
 13/41 anonim ***** válasza:
69%

Miért képeznek külön kategóriát a helyes férfiak? A nők 90%-ának ez az arc tetszik: [link]

Egy ilyen srác szinte bárkit, bármikor megkap. A többiek meg le vannak szarva...

2018. dec. 17. 09:53
 14/41 anonim ***** válasza:
90%
Olyan vékony vagyok mint a második kepen , azt vettem észre ezt nem igazán szeretik a ferfiak. Mondjuk én szeretek ilyen vékony lenni. Nem a férfiaknak akarok megfelelni hanem magamnak.
2018. dec. 17. 09:57
 15/41 anonim ***** válasza:
69%

Tudod kedves kérdező az nagyon nem szép hogy a vékony lányokat bántják. Mint te is mondtad a túlsúlyos lanyok nagy része genetikai hajlam miatt olyan amilyen és hiába fogyozoik megáll egy normál testalkatnal.

Kérdem én... A normál testalkat miért nem jó neked?😂

Na én pl genetikailag vékony vagyok és nagyon sokáig bántottak. A legtöbb vékony lány nem szólna meg más testalkatú lányokat de a vékonykat mindig megszóljak hogy jajj csontkollekcio, csak a kutyák játszanak a csontokkal, egy nőn legyen mit fogni blabla.

Hát elmondok neked valamit, ezeket nagyon rossz érzés volt hallani főleg amikor 14 évesen mondták nekem xd azóta már tudom kezelni de megérteni nem tudom és nem vagyok hajlandó.

Egyik pasinak ez tetszik a másiknak az. Keress olyat akinek te vagy az ideális. Nem a tested hanem az egész egyén aki te vagy és akkor majd talán nem zavarnak a vékony testalkatú lányok.

2018. dec. 17. 09:59
 16/41 anonim ***** válasza:
20%

Igaza van 5-snek.

Lehet keveset eszel csak nem mindegy mit.

Csirke-zöldsèg,marhahùs èdesburgonya.

Ezeket ennèk nem lennèl túlsúlyos.

Zèró kenyèr,zèró cukor ennyi a titok,zèró szemèt kaja.

Mellette heti 4-5 sport.

Azèrt kèpzik mert sajnos ritka,a nők 90%-a dagadèk,narancsbőrös.

Mozogni meg normàlisan ètkezni nem tudom mièrt megerőltető,zabàlni a sok szemetet,aztàn megy a sìràs,hogy a pali nem kívànja.

Vèkony fitt nő kurriòzum kèrdező,ritkasàg sajnos,borzalmasak a mai nők,igènytelenek ès nőietlenek.

Tisztelet a kivètelnek annak az 5%-nak.

2018. dec. 17. 10:01
 17/41 A kérdező kommentje:

Egyetlen bántó dolgot sem írtam a vékony lányokra vonatkozóan.

Tudom, hogy a vékonyság is genetika, írtam is fentebb

Miért ekkora érték a vékonyság, mikor az csak ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint a szemszín.

Valaki vagy vékonynak születik, vagy nem.

"Lehet mondani, hogy le lehet fogyni, de a többség, aki túlsúlyból fogy, többnyire megáll a normál alkatnál, tehát vékonyra fogyni kevesen szoktak.

Illetve akinek nem olyan a genetikája, az nem is tud tartósan nagyon alacsony súlyt tartani."

Továbbra sem látom, ebben mi a sértő.

2018. dec. 17. 10:02
 18/41 A kérdező kommentje:
17, nem írtam, hogy túlsúlyos vagyok. Csak azt, hogy nem vagyok vékony, mert nem olyan a felépítésem.
2018. dec. 17. 10:03
 19/41 A kérdező kommentje:
Illtve fitt, sportos alakról sem volt szó, direkt kiemeltem, nem a sportos az elvárás többnyire, hanem a kamaszlány alkat, a törékenység.
2018. dec. 17. 10:04
 20/41 anonim ***** válasza:
8%

Kifogàs kifogàs kèrdező.

Hagyjuk már ezt a genetika dumát.

Nem nem genetika,hanem megfelelően tàplàlkoznak,nem esznek kenyeret,èdessèget,mellette sportolnak,tisztàn ètkeznek.

Megnèzem az ètrended küld àt nekem,ingyen segítek,elmondom min kell vàltoztass.

Várom.

2018. dec. 17. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!