Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képeznek külön kategóriát a vékony lányok?
Ha egy férfitől megkérdezik, milyen az ideális nő, 90% azzal kezdi a felsororlást, hogy vékony.
Nem, "nem elhízott", nem normál, nem sportos, hanem "vékony".
Illetve itt is ha a jó csajokat akarják megszólítani, mindig úgy kezdik, hogy "Vékony lányok, ti.....?"
Miért ekkora érték a vékonyság, mikor az csak ugyanolyan genetikai tulajdonság, mint a szemszín.
Valaki vagy vékonynak születik, vagy nem.
Lehet mondani, hogy le lehet fogyni, de a többség, aki túlsúlyból fogy, többnyire megáll a normál alkatnál, tehát vékonyra fogyni kevesen szoktak.
Illetve akinek nem olyan a genetikája, az nem is tud tartósan nagyon alacsony súlyt tartani.
Vagy más kép él a férfiak fejében a vékony nőről, és más a nőkében?
Én pl már nem merek magamra vékony lányként hivatkozni hasonló alakkal:
mert valóban vékony nőtársaim, mint például
helyben tépnének meg.
(viszont már nem egyszer olvastam itt az oldalon, hogy "átlagosként" vagy "normálként" sem jogos, mivel az átlagos és a normál egy 30 alatti nőnél az, ha vékony)
Nem súlyról van szó továbbra sem, hanem alkatról.
Kamaszlány alkatnak azokat hívják, akiknek genetikailag van keskeny csípője, keskeny dereka, pici melle, vékony combjai, keskeny háta, karja, vállai, szóval mindene.
Akinek genetikailag szélesebb a csípője, a válla, a bordaketrece sem olyan keskeny, az fogyhat, edzhet, igyekezhet, nem lesz törékeny az összhatás.
Akkor mègegyszer.
Mit sportolsz ès mennyit hetente az alakodèrt?
Plusz mèg mindig vàrok egy ètrendet is.
Elmondom hol mi a baj.
Írd le mit eddzel,ebbe is segítek komolyan.
Minek kell belekötni más ízlésébe?
Vannak férfiak akiknek a vékony vannak férfiak akiknek a duci lányok tetszenek... ennyi, és persze itt is van határ hogy mennyire.
A te ízlésedbe se kötnek bele.
Abba is bele lehet kötni, hogy miért tetszik a férfiaknak pl a lapostalpú cipő, magassarkú és miért nem rajonganak a deszkás cipőért a lányokon, vagy miért jobb a pics*gatya mint a szoknya.
Nyilván, mindenkinek van amit preferál. Én is speciel a vékonyabb, lányos öltözködésű lányokhoz/nőkhöz vonzódom, de én se kötök bele hogy ezeknek a lányoknak miért a vékony/sportos/aputest jön be.
Ha a egy csajnak a térdig felhajtott nadrág, és a szélcsíkos haj meg szemöldök jön be hát istenem... ez van én ettől nem változok meg (ha nem akarok), ahogy te se.
Genetikára meg lehet fogadkozni, de nincs értelme.
Nyilván senki nem fog lefogyni 2 hét alatt, de elég sok mindent meglehet valósítani kitartással. A kevés evés meg a 2000-évek diétája volt, manapság azt mondják hogy egyél többet jobb minőséget.
ui.:
Valamint még az is benne lehet ebben a vékony nős dologban, hogy a nők akiket magukat átlagosnak/ducinak mondják azok általában ducik/elhízottak (tisztelet a kivételnek).
Ebből lehet hogy a férfiak meg levonták a következtetést, hogy azt mondják "vékony" lányokat preferálják. (mert az lehet hogy számokra az az átlagos vagy tényleg vékony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!