Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti kezdenétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti kezdenétek olyan pasival, akinek rossz a helyesírása?

Figyelt kérdés
"ijen, velled, töbször" stb és társai...
2018. dec. 17. 08:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#6 Meg amikor valaki a "ha" elé nem tesz vesszőt ....
2018. dec. 17. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Néha egy-egy apróbb hiba oké, nálam is előfordul, de igyekezzen helyesen írni. Nemrég leveleztem egy sráccal munka közben, nagyon imponáló volt, hogy milyen helyesen írt :) Nálam plusz pont, ha valaki igényes (err is).
2018. dec. 17. 09:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 2015-ös a helyesírási szabályzat 12. kiadásának változásait nem tudja, az nem zavar.

A kérdésben írt példák viszont teljesen elfogadhatlanok nekem.

2018. dec. 17. 09:45
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Az attól függ, hogy anyanyelvi beszélő-e. Ha van olyan nyelv, amin tisztességesen tud írni, akkor nem bánom, ha kissé töri a magyart.
2018. dec. 17. 09:59
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha igénytelenség vagy butaság miatt, akkor nem, de ha például azért, mert diszlexiás, akkor persze, amúgy se szokásom írásban kommunikálni vagy chatelni, kapcsolatban sem szeretem az ilyesmit.
2018. dec. 17. 10:55
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

akinek rossz a helyesírása, azt nem zavarja. De aki egy kicsit is igényes, annak számára zavaró szokott lenni. Mivel azt kérdezted, hogy én kezdenék-e, a válaszom nem. Mert szerintem a helyesírás összefüggésben van az intelligenciával. És nálam van egy szint, és amit te felhoztál példának, az nálam a szint alatt van.

Néhány elütés, vagy apró hiba nem zavar, de amit te írtál, az már igen.

Talán egyetlen kivétel van, például ha az illető nem járt magyar iskolába, akkor elfogadom, hogy nem tud helyesen írni magyarul. De más esetben nem.

2018. dec. 17. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. dec. 17. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
ellék ertekes e, a, kérdézsm ost, ha, nem tudok, hejesen, írni akor nekem, nem is lehet nom? szerinte, m ez hüjeség, mert töb, nőm vót mint aki tudot, hejesen, írni.
2018. dec. 17. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem, kizárt. Nagyon lelombozó.
2018. dec. 17. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nehezen olvasható és értelmezhető, akkor nem, de nem akadok fenn néhány hibán.
2018. dec. 17. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!