Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam magam egy társkereső oldalra, ahol a bemutatkozásom utolsó mondatába beleírtam, hogy hallókészülékes vagyok, és akit ez zavar, tökéletesen meg tudom érteni. Rosszul tettem, hogy ezt beleírtam?

Figyelt kérdés

2018. dec. 13. 15:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! Sajnos nem lány volnék:) Gondoltam így korrekt, hogy előre leírom hogy milyen handicapem van, még ha az csökkenti is az esélyeimet nulláról mínuszra. Jobb talán előre közölni az ilyet, mint később dipmomatikusan lapátra kerülni emiatt. A matematikai okfejtéseiteken én is lehidaltam! :D
2018. dec. 13. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:

ne nagyon vegye el a kedved, ha nem ír vissza senki

nem a hallókészüléked miatt lesz :D nem nagyon írnak vissza senkinek :D

2018. dec. 13. 23:00
 13/16 whatshername ***** válasza:

Szia! Szerintem is jól tetted, hogy kiírtad. Jobb ha kiszűröd azt, akit ez zavar, bár nem tudom ki mondaná ilyen esetben, hiszen nem tehetsz róla.

Megkérdezhetem, hogy melyik társkereső? Csak kíváncsi vagyok, hogy hol vannak a normális emberek, mert tinderen csak a feszítve pózoló gyurmagyurik vannak kb...

2018. dec. 14. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Hat mivel férfi vagy ezért tényleg 0 az esélyed így!

De az rendben van hogy őszintén kiirtad !

2018. dec. 14. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem kell kiírnod, és le is venném a helyedben. Ez amúgy remekül mutatja, hogy amit TE szégyellsz, azt látod egyedül problémának, és most azt fogod hinni, hogy minden nő a hallókészüléked miatt utál. Valóban könnyebb erre fogni, hisz ezen nem lehet változtatni, lehet bőgni.

Nem ismersz olyan nőket, vagy akár férfiakat, akik azt mondják, nem kellenek senkinek, mert túl kövérek, túl őszinték, túl akármik, te pedig tudod, hogy 100%-osan a hányadék személyiségük miatt nem jön össze velük senki? Ne legyél ilyen.

Kérj bocsánatot, ha büdös a szád, ha lusta vagy főzni, ha hazug vagy. De egy hallókészülék miatt NE. Mert emiatt egy önbizalomhiányos valaki képét kelted másokban.

Mit szólnál, ha társkeresőn látnád, "amúgy a képen kontaktlencse van rajtam, de szemüveges vagyok". Ha értékelnéd, és változna a véleményed, felszínes vagy. Ha leszarod, normális, ez esetben ne játszd a mártírt.

2018. dec. 14. 17:26
 16/16 3.14159265357989 ***** válasza:

Engem önmagában ez a dolog nem zavarna, viszont korrektnek tartanám, ha nem is az oldaladat olvasgatva, de valamikor a beszélgetéskor kiderülne, aránylag korán. Mert ugye nem mindenkinek mindegy ez. :) (bár azt sem értem, miért zavarna ez valakit, de biztos van rá oka)

Amúgy ha csak ez van kint az oldalon, az nem keltene bennem jó benyomást, mert ha semmi mást nem ír ki valaki, csak ezt, hát, szerintem nem ez lenne a legfontosabb egy ismerkedésnél. Oké, hogy kiírod, mert korrekt akarsz lenni, de említetted, hogy ez csak az utolsó mondat, tehát ha tényleg megtudok rólad mást is, akkor abszolút oké. :)

Sok sikert a társkereséshez! :)

2018. dec. 14. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!