Gyakorikerdesek.hu mióta lett társkereső, mi volt ennek az oka, és az adminok, miért nem bannoljak őket? Csak engem zavar?
Szerintem meg tökmindegy, hogy hol és mikor ismeri meg az ember a másikat , mert ha összejönnek és jól megvannak, akkor k**úrvára nem lesz érdekes, hogy az a gyakorikerdeseken volt vagy egy buliban.
Szóval szerintem ne zavarjon!
En jelentettem egymas utan sok ismerkedos kerdest "mert a gyk nem ismerkedesre valo" aztan kaptam a modiktol a figyelmeztetest h ne jelentsem, a rovat azert van h a felhasznalok ismerkedhessenek..
Igen en is szoktam ismerkedni de valamiert olyanom volt h jelentsek es ezt kaptam..
Most mit zavar ez téged de őszintén?? Lesz valami bajod belőle?? Ha valami nem tetszik el lehet húzni nem kötelező.
Ez egy fórumszerű oldal, nem teljesen tökmindegy?
Zsidók: (1943) Hitler ez embertelen, minek csinálod ezt?
Hitler: ha nem tetszik nem kell nézni.
Helyzet ugyan ez, csak más méretekben, mielőtt beszolna, JA ÉS NEM, NEM VAGYOK ZSIDÓ, SŐT 1/3AD RÉSZBEN AZ IS VAGYOK.
amúgy meg zavar, hiszen , anno nem ezért volt ez a részleg, csak 1 vki elkezdte, és jött a többi. Meg engem zavar, hogy ha lenne 1 értelmes kérdés, akkor rá felorara nem is látom + ha vki kirak 1 olyat, hogy írj stb, akkor az emberek 70szazaleka leszolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!