Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresők/ismerkedők! Titeket mi az ami zavar az online társkereső oldalakban?
Ilyenekre gondolok mint pl.:
-kitöltetlen adatlapok
-homályos valótlan képek
-túl sok adat
-bonyolult, átláthatatlan kezelőfelület
-fizetés mindenért (levélváltás, flörtküldés, kép megnézése nagyban)
-kamu + dupla regisztrációk
-ügyfélszolgálat hiánya
esetleg más, amit nem soroltam fel?
Nem vagyok fenn, de amit hallottam:
A lányok a legjobb fotóikat pakolják ki magukról. Ezzel nincs gond, de ha élőben kiderül, hogy közelében nincs a profilképének, az kiábrándító. Jobb lenne, ha olyan képeket pakolnának, ami közelíti a valóságot.
24F
Hamár témánál vagyunk, a Badoo-rol mi a véleményetek?
(csak megjegyzem h ott amikor törölni akartam magam akkor kaptam ingyen szupererőt h maradjak bent, és ezt mindig eljátszom h törlöm magam és kapok ingyé erőt pár napra)
szóval legfőbb problémák
-fizetni kell
-sok a kamu regisztrált tag (unalomból készült profil -> nem fog válaszolni, mivel nem keres társat)
-sok a kamu adat
Esetleg más?
ez a legfőbb szerintem: "unalomból készült profil -> nem fog válaszolni, mivel nem keres társat) "
és igen amit az egyik válaszoló írt az igaz mert azt mondják itt a gyakorin a legtöbben h egy nem-et sem írnak
Olyan társkeresőre mekkora lenne az igény ami mondjuk kötelezővé tenné ezeket?
pl normális kép, normális 3-4 mondatos egybefüggő bemutatkozó szöveg, letisztult adatlap, ingyenesség.
Azt, hogy vissza e ír az adott személy vagy sem, azt nem lehet előírni mert az ő döntése. Szóval ezt hagyjuk, de a kötelező bemutatkozás talán kiszűrné azokat, akik csak unalomból vannak fent. Emellett aki inaktív, mondjuk 6 hónapja nem lépett be az törölve lenne. Így átláthatóbbak lennének a személyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!