Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már a nő kezdeményez, baj, ha csak egy gesztus (puszi küldés), vagy jobban jön ki egy konkrét levél? (Online társkereső)
tökmind1
a lényeg h jól kell kinézni
Én is valami hasonlóra gondoltam. Csak közben nem tudom, kinél kelt rossz benyomást, ha én "nyomulok"...
(Volt már, hogy nem válaszoltak, pedig elvileg találkoztak az igények...)
Akkor megpróbálkozom vele :)
figyelj batya segítek.épp jó kedvemben kaptál el.
írj neki ennyit:szia.minek köszönhetem egy ilyen szép nő érdeklődését?
ennyi elég is.ha érdekled vissza fog írni.
A "puszi" személytelen és lusta megoldás.
A levél alapján legalább valami látszik a természetedből.
Nem baj, de jobb egy levél.
Mindkettőre szoktam válaszolni.
Köszönöm mindenkinek!
Mondjuk én még mindig attól tartok, hogy nem tetszik a kezdeményezés annál, akinél megteszem... Mert vannak ilyenek. És nem pont ezzel akarok rossz benyomást kelteni...
A pusziknak én örülni szoktam, mert nekem olyan előzékenyebb érdeklődés, amivel megspórolhatom az elutasító levél gyártását, ha egyértelműen látom, hogy nem felel meg a másik. Nekem inkább szívességnek tűnik :) Ha pedig van kedvem hozzá, és viszonzom, akkor úgyis ír levelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!