Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten ismerkedsz és 3-4 levél után a pasi elkéri a tel. Számod, megadod neki?
Normálisnak tűnik, bár nyilván mindenki a legjobb színben tünteti fel magát ilyenkor. Tetszeni tetszik.
De az a problémám, hogy én nem szeretek telefonon beszélgetni, főleg ismeretlenekkel nem! Nem tudom, valahogy ideges leszek tőle! Mit mondjak neki? Hogy gyors még nekem ez a tempó? Valaki ötlet?
22/N
én a legalapabb ismeretség után már élőben szeretnék vele találkozni, és úgy megismerni. Mivel levélben egyrészt sose fogom rendesen ismerni, se tudni, hogy miféle. véleményeket írni már az is tud aki nem segghülye és nem bukott meg nyelvtanból.... utálok neten látatlanban "összejönni" valakivel...
és a telefonálásnak sincs sok értelme, valóban. pláne, hogy itt mindkét fél izgatott, zárkózott is. akkor meg mi értelme?
18F
A chat-et javasolnam: msn/skype stb. Az email csak a legelejen kell, telefon szerintem is tul korai, a chat meg ott van pont feluton.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!