Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy 30-as férfinek nem kell egy 30-as nő? Egyre ritkább az ilyen párosítás?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen esetről hallok, meg egyre gyakrabban olvasom ezt a jelenséget, hogy nők panaszkodnak amiatt, hogy a velük egykorú férfiaknak nem kellenek. Ez tipikusan a 30-as nőkre jellemző, hogy vagy a 40-es/50-es pasiknak kellenének, akik már nem találnak 20 évest és jó nekik a szamár is, vagy a náluk sokkal fiatalabb, tapasztalatlan pasiknak kellenének mint ingyen szex tanár, de a velük egykorú férfiaknak meg egyszerűen nem. Épp most beszélgetek egy 33 éves nővel, aki nyáron ilyen nagy fesztivál face és a régi volt osztálytársaival jár fesztiválokra, és azt mondja, hogy tök gáz, a baráti társasága ő rá már úgy tekint mint egy öreg nénire, és a 20 éves lányokra tepernek.

Azt is hallottam/olvasom hogy ennek több oka is van, egyrészt ugye a külsőségek, hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok, ezért aki teheti fiatalabbat választ. Másik ok amit hallottam, hogy azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell. Ezt férfiaktól hallottam.

A mai világban tényleg egyre ritkább, hogy valaki a saját korosztályával kezdjen, különösen ebben a felállásban?

2018. dec. 11. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
24%

"De a büdös ló**szt sem érdekli, hogy én mire vágyok, miről álmodozok, mert a demográfia és a korszellem nagyobb erők annál, minthogy én mit akarok"

F.ck reality.Én meg a lottó ötöst akarom de a büdös ló..szt se érdekli,szóval mennem kell holnap dolgozni.Hát basszus...Bocs,de ez nagyon gyerekes kirohanás volt.

2018. dec. 11. 20:22
 52/62 anonim ***** válasza:
53%
Jaja, mert a lottó ötös megnyerésére vágyakozni egy súlyban van azzal az általános emberi vággyal, hogy intelligens, ép külsejű fiatal férfiként legyen valakim... fuck YOUR logic.
2018. dec. 11. 20:28
 53/62 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy vakok vagytok és a neten éltek nem a valóságban!
2018. dec. 11. 20:35
 54/62 anonim ***** válasza:
0%

"Nézz körül egy egyetemen, tudom, neked régen volt, hogy mik a mai csajok igényei. Mi sose leszünk elég jók nekik, elszállt az agyuk"

De hát most itt pont ez a téma, hogy nektek csak ez az elszállt agyú korosztály kell:

"hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok",

"azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell"

Miért ne lehetnének hatalmas igényeik, mikor ők az istennők?

2018. dec. 11. 21:21
 55/62 anonim ***** válasza:
41%
Lehetnek, de akkor meg később ne sajnáltassák magukat, amikor visszanyal a fagyi. Azonkívül nem értem, miért én vagyok már megint a hibás azért, amiért velem egykorút keresek. Mit akarsz most ezzel mondani? Negyvenéves elvált anyukák körül kéne talán nézelődnöm? A f**ért nem tudod egyszer leírni, hogy "IGEN, IGAZAD VAN, valóban a korodbeli csajokban van a hiba. 25 évesen istennőknek érzik magukat, és megaláznak titeket, 30 évesen pedig rinyálnak, mint a fürdősq*va.". Nem értem, miért akarod mindenáron rám kenni. Annyi igényem lenne, hogy legyen egy normális csaj, aki korombeli, egyezzen az értékrendünk, és jöjjünk be egymásnak. Ezekkel a borzasztó nagy igényekkel miért engem kell támadni?
2018. dec. 11. 21:35
 56/62 anonim ***** válasza:
30%

"De hát most itt pont ez a téma, hogy nektek csak ez az elszállt agyú korosztály kell:"

Hát, mivel ők a korunkbeliek. Mi tehetünk arról, hogy el vannak szállva? Mi a rákot kéne csinálnunk? Mozduljunk rá a 10 évvel fiatalabbakra?

2018. dec. 11. 21:36
 57/62 anonim ***** válasza:
31%

Aki 25 évesen istennő, az 30 évesen is kell a pasiknak. Egy 38-40 éves pasi örülhet, ha egy 30 éves csinos nőt kaphat.

De ha nem, akkor marakodjatok a 18-25 közötti korosztályon. De akkor ne sírjatok, hogy jajj, férfitöbblet.

2018. dec. 11. 21:43
 58/62 anonim ***** válasza:
18%
Azt nem tudom, hogy te mi a rákért vagy ennyire megsértődve. Úgy teszel, mintha nem velünk, férfiakkal b*ott volna ki az élet azzal, hogy ezek a fiatal csajok mindent és mindenkit megkaphatnak. Azért marakodunk, mert kapcsolatot és feleséget akarunk, és nincs kedvünk vele 40 éves korunkig várni. Nekem legalábbis nincs, szeretném ezt a párkeresősdi f**zságot végre lezárni, kiiktatni az életemből, túllenni rajta. Még mindig azt érzem, hogy nagyon korlátolt és nehéz felfogású vagy. Azt hiszed, hogy mi ezt annyira élvezzük, hogy éjjel-nappal tepernünk, bizonyítanunk kell ahhoz, hogy a legalapvetőbb igényünk kielégüljön? Szerintem a legtöbb férfi a koromban örülne, ha lenne egy nője, akivel ellehet, és a háta közepére nem kívánja a csajozást a megszámlálhatatlanul sok elutasítással és zsákutcával.
2018. dec. 11. 22:38
 59/62 mikeXxX ***** válasza:
37%
57# Ekkora baromságot rég hallottam csak idén egy 22 és egy 23 éves csaj ismerkedett velem és nem én nyomultam rájuk én hazai pályán keresgélek bár nálam ez problémásabb mivel gyereket szeretnék ! 39f
2018. dec. 12. 06:00
 60/62 anonim ***** válasza:
43%

30as férfiként inkább 30as nő kell, mert nagy valószínűséggel inkább passzol a gondolat- és érzésvilágunk, kiteljesesettebbek, nőiesebbek a 20 éves önmagukhoz képest.

Kiforrottabb képük van önmagukról és az igényeikről. És adnak magukra, szeretik magukat, akkor nagyon vonzóak is.

Persze vannak kevésbé vonzó 30as nők is:

1) vállalhatatlan mértékben lejjebb adja az igényeit, bármilyen kiéhezett nyomi után szalad, aki kicsit is jópofizik vele, mint nőhöz. Ez kiabrándító és leértékelő.

2) másik véglet valamilyen ideálhoz történő ragaszkodás, senki sem jó neki, csak amit elképzelt

3) eszébe jut, hogy ki kell élnie magát és komolytalan

4) 2. randin már esküvőt és gyerekszobát tervez

5) egyszerűen nem vonzó, de nem a kor miatt, hanem mert elhagyja magát

Sokan ezért inkább a 20on évesekkel kezdenek.

Egy magával rendben lévő 30as nő többet tud nyújtani, mint egy 20on éves.

2018. dec. 12. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!