Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy 30-as férfinek nem kell egy 30-as nő? Egyre ritkább az ilyen párosítás?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen esetről hallok, meg egyre gyakrabban olvasom ezt a jelenséget, hogy nők panaszkodnak amiatt, hogy a velük egykorú férfiaknak nem kellenek. Ez tipikusan a 30-as nőkre jellemző, hogy vagy a 40-es/50-es pasiknak kellenének, akik már nem találnak 20 évest és jó nekik a szamár is, vagy a náluk sokkal fiatalabb, tapasztalatlan pasiknak kellenének mint ingyen szex tanár, de a velük egykorú férfiaknak meg egyszerűen nem. Épp most beszélgetek egy 33 éves nővel, aki nyáron ilyen nagy fesztivál face és a régi volt osztálytársaival jár fesztiválokra, és azt mondja, hogy tök gáz, a baráti társasága ő rá már úgy tekint mint egy öreg nénire, és a 20 éves lányokra tepernek.

Azt is hallottam/olvasom hogy ennek több oka is van, egyrészt ugye a külsőségek, hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok, ezért aki teheti fiatalabbat választ. Másik ok amit hallottam, hogy azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell. Ezt férfiaktól hallottam.

A mai világban tényleg egyre ritkább, hogy valaki a saját korosztályával kezdjen, különösen ebben a felállásban?

2018. dec. 11. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
70%

"TE csak a máséba szeretnél beleülni ? Mer valamit valamiér. Nem illendő olyat várni egy férfitól ami neked nincs. Ennél gusztustalanabb dolgot nem igazán tudok elképzelni."

Szóval akkor a 30-as pasik 20 éves barátnőt akarnak, de elvárják, hogy a 20 évesnek ugyanolyan egzisztenciája legyen. Ez érdekes.

Bizony ha fiatal barátnőt akartok, akkor virítani kell valamit, és bizony bele kell ültetni a csajt a jóba, mert különben odébbáll.

2018. dec. 11. 18:35
 32/62 anonim ***** válasza:
71%
"Egzisztenicia, lakás, rang" szóval mégis van igény a sugarbabykre. Meg nem gond, ha a csaj csak beleül a készbe.
2018. dec. 11. 18:37
 33/62 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval akkor a 30-as pasik 20 éves barátnőt akarnak, de elvárják, hogy a 20 évesnek ugyanolyan egzisztenciája legyen. Ez érdekes."

Ezt a 29.töl kérdeztem, ha már elvárja. ÉN egyetlen szóval nem mondtam h NEKEM a kor a döntő tényező. Elképesztő h menyire értettlenek egyesek.

2018. dec. 11. 18:49
 34/62 anonim ***** válasza:
57%
Normális huszonéves lánynak nem kell nála 10+ évvel idősebb pasi.Nekem se kellett anno.Nem értem miért gondolják a férfiak,hogy a huszonéves nőknek apukájuk korabeli pasi az álma.Kivéve persze a gold diggereket de őket ne soroljuk már a normális lányok közé légyszi(nem,az nem gold diggerség,hogy a csajnak jólesik,ha meghívják egy moziba vagy kávéra,ennek kapcsán is nagy szokott a zűr lenni itt a fejekben).A másik meg az,hogy nem értem miért kell minden 30 feletti szingli csajt egy kalap alá venni,hogy biztos addig válogatott amíg egyedül maradt,mert nem kellettek neki a huszonéves "rendes" fiúk.Az ismeretségi körömben a legtöbb harminc feletti szingli nőismerősöm többéves kapcsolat után maradt harmincasként egyedül,mert lelépett a "rendes" fiú amikor a csaj elkezdte feszegetni a család kérdést(4-5-7 év kapcsolat után),nem azért mert huszonévesen össze-vissza k.váskodott,vagy mert a fehér paripás hercegnek tartogatta magát és mindenkit elküldött a búsba...
2018. dec. 11. 18:51
 35/62 anonim ***** válasza:
16%

"Egzisztenicia, lakás, rang" szóval mégis van igény a sugarbabykre. Meg nem gond, ha a csaj csak beleül a készbe."

Ez nem sugarbabység, egyszerűen ez vonzza a nőket. A férfi a két szép szeméért nem fog nőt kapni, hacsak nem ő Brad Pitt. A férfinak tenni is kell érte. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a nők **rvák attól, hogy a külsejükkel hódítanak. Miért lennének azok?

2018. dec. 11. 18:56
 36/62 anonim ***** válasza:
46%
Akkor pasikák csak gürizzetek 35-40 éves korotokig, akkora talán összejön annyi, amiért egy 20 éves ideig-óráig szóbaáll veletek. Aztán ha 2 év múlva lelép, miután pár milliót már ráköltöttetek, akkor ne tessék sírni, hogy a ribi elhagyott, mert talált jobbat, pedig én mindent megadtam neki.
2018. dec. 11. 19:01
 37/62 anonim ***** válasza:
0%

" A férfi a két szép szeméért nem fog nőt kapni,"

Volt olyan konkrét csaj aki ezzel a szöveggel akart felszedni h Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?"

(Még élek nem felejtem el, 16 voltam.)

Kösz az emlékésztetőt. Nem fog csajt kapni mi.

2018. dec. 11. 19:04
 38/62 anonim ***** válasza:
23%

"Akkor pasikák csak gürizzetek 35-40 éves korotokig, akkora talán összejön annyi, amiért egy 20 éves ideig-óráig szóbaáll veletek. "

Jaj, nézzenek oda, de dühös itt valaki. Ennyire bántja a lelkecskédet, hogy nem játszhatod örök időkig a kiskirálynőt, aki csak zsűrizi a szerencsétlen versenyzőket? Nyugi, nekünk sokkal jobb dolgunk lesz 35-40 évesen, mint neked. És ez így igazságos. Ugyanis ti sose szoptok annyit, amennyit mi 35 éves korunkig. Hányszor utasítottak téged el életedben, cicuka? Mennyi volt a legtöbb idő, amit szexmentesen töltöttél el? 3 hónap? Meddig kellett várnod, hogy elveszthesd a szüzességed? 18 évig? Borzasztó lehetett! Meddig kellett várnod, hogy valaki azt mondja neked, hogy szeret, és fél évig azt érezd, hogy az egész világ a tied? Férfiak között van, aki harminc éves koráig se részesül ebben. Úgyhogy te csak fogd be a pofád.

2018. dec. 11. 19:23
 39/62 anonim ***** válasza:
9%

" A férfi a két szép szeméért nem fog nőt kapni,"

Én az egyik korábbi páromat pont így ismertem meg. Megláttam a buszon, belenéztem a 2 szép szemébe, és elbűvölt. Szerencsére máskor is egy buszon utaztunk, így lehetőségünk volt megismerkedni.

2018. dec. 11. 19:24
 40/62 anonim ***** válasza:
28%

"Volt olyan konkrét csaj aki ezzel a szöveggel akart felszedni h Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?"

(Még élek nem felejtem el, 16 voltam.)

Kösz az emlékésztetőt. Nem fog csajt kapni mi."

A mondatnak, amit írtam, volt egy második fele: "hacsak nem úgy néz ki, mint Brad Pitt". Talán olvasnád el. Ebben a szituban te voltál a Brad Pitt. Aki koránérő, és már 16 évesen megakad rajta a csajok szeme, annak mázlija van. A legtöbben nem ilyenek. A fiúk többsége nem tud gimiben csajozni.

2018. dec. 11. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!