Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy 30-as férfinek nem kell egy 30-as nő? Egyre ritkább az ilyen párosítás?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen esetről hallok, meg egyre gyakrabban olvasom ezt a jelenséget, hogy nők panaszkodnak amiatt, hogy a velük egykorú férfiaknak nem kellenek. Ez tipikusan a 30-as nőkre jellemző, hogy vagy a 40-es/50-es pasiknak kellenének, akik már nem találnak 20 évest és jó nekik a szamár is, vagy a náluk sokkal fiatalabb, tapasztalatlan pasiknak kellenének mint ingyen szex tanár, de a velük egykorú férfiaknak meg egyszerűen nem. Épp most beszélgetek egy 33 éves nővel, aki nyáron ilyen nagy fesztivál face és a régi volt osztálytársaival jár fesztiválokra, és azt mondja, hogy tök gáz, a baráti társasága ő rá már úgy tekint mint egy öreg nénire, és a 20 éves lányokra tepernek.

Azt is hallottam/olvasom hogy ennek több oka is van, egyrészt ugye a külsőségek, hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok, ezért aki teheti fiatalabbat választ. Másik ok amit hallottam, hogy azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell. Ezt férfiaktól hallottam.

A mai világban tényleg egyre ritkább, hogy valaki a saját korosztályával kezdjen, különösen ebben a felállásban?

2018. dec. 11. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 mikeXxX ***** válasza:
32%
Az a 30-as nő aki kinéz vagy 50-nek az nem is kell senkinek ha én is szarul tartanám magam akkor én sem kellenék senkinek .39f
2018. dec. 11. 16:04
 22/62 anonim ***** válasza:
29%
Ó, tényleg nem kellenek szegény harmincas nők a velük egykorúaknak? Szegééények... és ha szabad kérdezni, akkor hol volt ez az igény, amikor 20, 23, 25 évesek voltak? Akkor még jó volt az idősebb pasi a menő kocsival, ugye? Hát, nagyon tudom sajnálni őket. Talán tetszettek volna akkor ráfanyalodni a magukkal egykorúakra, és akkor már lenne egy fél családjuk eddigre. De hát akkor más volt a fontos, akkor pasizni kellett. Akkor még a korukbeliek nem voltak elég jók. Értem én. 30 körül meg kezdenek rájönni, hogy nem tart örökké a fiatalság, meg a dúskálás a jelentkező sármospasikban, akik házhoz jönnek a castingra, mi? Hát bocsika, akkor így jártak. Talán nem kellett volna elutasításokkal szétfrusztrálni a korábbi, teljesen normális jelentkezőket, amikor még távolabb volt a szavatossági idő lejárta... Sajnos semmilyen királyság nem tart örökké. Nem baj, az én szavatossági időm szerencsére hosszabb. 30 évesen, ha akkor nem lesz senkim, jók lesznek nekem a hamvas kora húszasok, elég jóképű leszek még, és pénzem, végzettségeim is lesznek. Majd jót fogok röhögni a síró harmincas nőkön, akiknek én anno soha nem voltam elég jó :))
2018. dec. 11. 16:22
 23/62 anonim ***** válasza:
56%

22: Valahogy nem azt látom, hogy hordában vonulnak a 30-as szingli nők 30-as férfiakra vadászva. A többség már rég lehorgonyzott, és családot alapított.

De ugyanezt vissza is kérdezem: Aki 25 évesen nem kellett nekem, az 35 évesen mivel tud többet felmutatni, amiért kelleni fog? Elárulom: ti se leszek szebbek.

Na, mit tippelsz? 😈

2018. dec. 11. 16:35
 24/62 anonim ***** válasza:
69%
Egy csomó férfi szereti a MILF-eket. Szal ez nem feltétlen igaz.
2018. dec. 11. 16:48
 25/62 anonim ***** válasza:
39%

20: Már miért ne lenne Sofia Vergara releváns példa?

46 éves. A kérdés harmincas nőkre vonatkozik, tehát még hátrányban is van.

Ha nem számítod a mellimplantátumot, ami tutira van neki, és a botoxot, amit szerintem harmincas éveiben még nem tolt, szerintem annyit költ a külsejére, mint a magyar nők jó része.

Fodrász, kozmetikus, körmös, szolárium, krémek, ruhák, bizsuékszerek, soroljam...? A teste, ami a legjobban néz ki (megint mondom, hogy a mellimplantátumot leszámítva), az a legolcsóbb, mert ahhoz csak tornáznia kell, meg helyesen étkezni.

2018. dec. 11. 17:11
 26/62 anonim ***** válasza:
23%

Sofiának 4 évvel fiatalabb a párja. Az nem nagy korkülönbség. Ennyi idősen főleg nem.

Én utálom az általánosítást.

Sztem van olyan férfi akinek egyáltalán nem kell egyidős,korabeli nő, nemhogy idősebb nő... de az is lehet hogy nem talál. Van a másik oldal akinek számításba jöhet egyidős és akár idősebb is. És van a 3. oldal akinek minden mindegy csak nőnemű legyen az illető:D

2018. dec. 11. 17:44
 27/62 anonim ***** válasza:
25%

Ez igy fer!

Nekem meg azért kell pl 35 feletti férfi mert ott talán már van egzisztencia. Lakás, autó és külön él.

Mire en 30 leszek meg kész mindenem és jöhetnek az értelmes és nem általánosïtó férfiak!

N26

2018. dec. 11. 17:44
 28/62 anonim ***** válasza:
52%

"Nekem meg azért kell pl 35 feletti férfi mert ott talán már van egzisztencia. Lakás, autó és külön él.

Mire en 30 leszek meg kész mindenem és jöhetnek az értelmes és nem általánosïtó férfiak!"

Ez úgy értendő h neked is lesz SAJÁT ház, autó,....

V TE csak a máséba szeretnél beleülni ? Mer valamit valamiér. Nem illendő olyat várni egy férfitól ami neked nincs. Ennél gusztustalanabb dolgot nem igazán tudok elképzelni.

Én ezért küldtem el eddig 7 nőt. Mer Ő NŐ azt tud szülni. Azt akkor minden toljak a segge alá. Ez nem teljesítmény ! Diplomája meg persze egyiknek se volt.

Mer ma egy BA az nagy kérés.

2018. dec. 11. 18:01
 29/62 anonim ***** válasza:
0%

28as! Nincs diplomám. De kebzeld van saját ingatlanon, közép kategóriás autóm és még gyerekem is. Jo munkám (a jó fizetés nem féltètlen diplomával lehet megkeresni).

Amig egyes férfiak azt gondolják hogy nekik a semmire, 40 50 évessen is jár jó, fiatal nő. Addig a fiatal nők, akiknek nincs kocsijuk és lakásuk és a puncin meg a szepsegen kívül nem tudnak semmit nyújtani...miért is ne lehetne bele ülni a jóba csak úgy a fiatalságukat kihasználva?

Csak tudod a pasik is venülnek és a pénzükön kívül semmi nem vonza a fiatal csajokat feléjük.

És igy h megvan mindenem és adok magamra/csinos is vagyok pláne miért érnem be csoroval, amikor van elég jóképű 35 feletti férfi, akiknek szintén meg van mindene!

Engem nem érdekel hogy éppen elvalt és va gyereke.

Vannak korombeli férfiak is akik tetszenek, de nem tudnák velük kapcsolatba kezdeni. Agyilag éretlen a legtöbb. Aki nem annak meg kapcsolata van.

🤔😘

2018. dec. 11. 18:14
 30/62 anonim ***** válasza:
14%

"De ugyanezt vissza is kérdezem: Aki 25 évesen nem kellett nekem, az 35 évesen mivel tud többet felmutatni, amiért kelleni fog?"

Egzisztenicia, lakás, rang. Például. Egy férfi akkorra érik be, mikor ti elkezdtek lefelé csúszni a lejtőn :)

"Elárulom: ti se leszek szebbek."

Pedig de. A férfi ahogy érik, úgy lesz egyre sármosabb. George Clooney vagy Roger Moore 50 évesen is baromi jól nézett ki.

Amúgy nekünk nem is kellett szépnek lennünk soha. Egy férfi nem a szépségével hódít. Egy férfi státusszal, elért eredményekkel, egzisztenciával teszi magát vonzóbbá a nők körében. Nektek ez kell.

2018. dec. 11. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!