Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy 30-as férfinek nem kell egy 30-as nő? Egyre ritkább az ilyen párosítás?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen esetről hallok, meg egyre gyakrabban olvasom ezt a jelenséget, hogy nők panaszkodnak amiatt, hogy a velük egykorú férfiaknak nem kellenek. Ez tipikusan a 30-as nőkre jellemző, hogy vagy a 40-es/50-es pasiknak kellenének, akik már nem találnak 20 évest és jó nekik a szamár is, vagy a náluk sokkal fiatalabb, tapasztalatlan pasiknak kellenének mint ingyen szex tanár, de a velük egykorú férfiaknak meg egyszerűen nem. Épp most beszélgetek egy 33 éves nővel, aki nyáron ilyen nagy fesztivál face és a régi volt osztálytársaival jár fesztiválokra, és azt mondja, hogy tök gáz, a baráti társasága ő rá már úgy tekint mint egy öreg nénire, és a 20 éves lányokra tepernek.

Azt is hallottam/olvasom hogy ennek több oka is van, egyrészt ugye a külsőségek, hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok, ezért aki teheti fiatalabbat választ. Másik ok amit hallottam, hogy azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell. Ezt férfiaktól hallottam.

A mai világban tényleg egyre ritkább, hogy valaki a saját korosztályával kezdjen, különösen ebben a felállásban?

2018. dec. 11. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
24%

"Nyugi, nekünk sokkal jobb dolgunk lesz 35-40 évesen, mint neked."

Na és miért? Férjnél vagyok, van gyerekünk, szép házunk, jó munkánk mindkettőnknek. Nem vágyom rá, hogy valaki 40 évesen majd a pénzemért meg az egzisztenciámért legyen velem.

2018. dec. 11. 19:27
 42/62 anonim ***** válasza:
13%

"Nem vágyom rá, hogy valaki 40 évesen majd a pénzemért meg az egzisztenciámért legyen velem."

Veled nem is lesznek. Férfiakról van szó, te ostoba.

2018. dec. 11. 19:28
 43/62 anonim ***** válasza:
19%

"belenéztem a 2 szép szemébe, és elbűvölt."

Ah, hogy oda ne szarjak. Ez tök jó, de a férfiak kb. 5%-a mondhatja el magáról, hogy így szerzett nőt.

2018. dec. 11. 19:30
 44/62 anonim ***** válasza:
56%

"Veled nem is lesznek. Férfiakról van szó, te ostoba."

Szóval akkor a férfiak legfőbb álma, hogy pénzért kapjanak nőt. Akkor meg mi itt ez a sok kérdés, hogy a nők miért ilyen pénzéhesek, hogy mit keres ez a sok lány a puncs-on, stb. Milyen jó lehet, hogy 40 éves korodig a kutyának se kellettél, utána meg a pénzedért talán van aki hajlandó veled szóbaállni.

2018. dec. 11. 19:33
 45/62 anonim ***** válasza:
17%

"Szóval akkor a férfiak legfőbb álma, hogy pénzért kapjanak nőt. "

Nem ez a legfőbb álmunk. Csak az a realitás, akár tetszik nekünk, akár nem, hogy nekünk nem JÁR a másik nem rajongása, érdeklődése úgy, mint nektek a miénk. Nekünk mindig bizonyítanunk kell valahogyan. Így volt ez a lovagi tornák, párbajok, háborúk korában is, és így van ez az állatvilágban is, lásd egymással verekedő hímek. Nekünk versengés az életünk, mert sajnos nem olyan egyszerű nőhöz jutnunk, mint nektek férfihoz. A probléma az, hogy ma már se párbajozni, se verekedni, se háborúzni nem szokás, így maradt a pénz. Illetve, már lassan az se, mert a 21. századi nő karrierista, és köszöni szépen, eltartja magát. Ránk így már lassan semmi szüksége nincs a nőknek, nem maradt semmi, amivel ki lehet vívni az elismerésüket. Mi több, lassan ott tartunk, hogy már azért előállít a rendőr, ha feltűnőbben bámulsz egy csajt, akinek te nem jössz be. Szép új világ, #metoo. Már minden zaklatás és abúzus. Ami alatt a nők nyilván azt értik, hogy el kell szenvedniük, hogy olyan próbálkozik náluk, aki nekik nem tetszik. Tragédia!

Szóval nem, nem az a vágyunk, hogy a nők a pénzünkért szeressenek minket. Az a vágyunk, hogy önmagunkért szeressenek, csak az a helyzet, hogy rohadt sok férfi kezdi azt érezni, hogy a nők egyszerűen érdektelenek iránta, hogy nem kell senkinek. A legeslegritkább esetben van olyan, hogy én odamegyek egy lányhoz, akit kinézek, és annak majd én bejövök. A legtöbb srácnak be kell érnie azzal a nővel, aki jelez neki. És ha soha nem jelez neki olyan, aki neki is bejön, akkor megszívta. Számodra persze ezt biztos nagyon nehéz elképzelni úgy, hogy úgy nőttél fel, hogy kamaszkorodtól kezdve valahogy érdekes módon egyre inkább segítőkészek voltak veled a fiúk és elkezdtek elhívogatni helyekre.

2018. dec. 11. 19:45
 46/62 anonim ***** válasza:
43%

"Az a vágyunk, hogy önmagunkért szeressenek, csak az a helyzet, hogy rohadt sok férfi kezdi azt érezni, hogy a nők egyszerűen érdektelenek iránta, hogy nem kell senkinek"

Persze hogy a 20 éves lányok érdektelenek a 40-es pasik felé. Pedig a 40-es pasiknak JÁR a 20 éves. Hát akkor ez van.

2018. dec. 11. 19:52
 47/62 anonim ***** válasza:
16%
45-ös.A nőknek sem jár semmiféle rajongás.Legalábbis az átlagos kinézetűeknek,pláne 30 felett(hamár róluk van szó a kérdésben).A férfiaknak se jó semmi,ha el kell tartani a nőt akkor pénzéhes ribizli,ha önálló akkor jaaaj nekünk férfiaknak már semmi se maradt,amivel nőt tudunk szerezni,már a pénz se érdekli a őket,mert eltartják magukat.Mit akartok akkor???
2018. dec. 11. 19:57
 48/62 anonim ***** válasza:
21%
A f*-omat már, mit nem értesz meg azon, hogy nincs más választásunk?! Nem jár, b*meg, járni csak nektek jár bármi. EZ _VAN_. Mi úgy növünk fel, hogy vágyakozunk, próbálkozunk, visszautasítanak, vágyakozunk, próbálkozunk, visszautasítanak, vágyakozunk, próbálkozunk, visszautasítanak, és aztán 25 évesen kénytelenek leszünk rájönni, hogy vagy azt csináljuk, mint mindenki más előttünk, vagy a büdös életben nem lesz nőnk. Ez van, és ti működtetitek ezt. Asszed, nekem jó ez így? Asszed, arról álmodoztam 14 évesen, hogy majd 26 évesen egyedül legyek, és a gyk-n fröcsögjek arról 45 éves nehézfelfogású anyukáknak, hogy mennyire képmutató opportunisták a mai fiatal csajok, mert 30 éves korukig fürdőznek a pasikákban, aztán hirtelen elkezdenek sírni-ríni, hogy ők már nem is kellenek senkinek?! Lóf***zt. Arról álmodoztam, hogy lesz egy kedvesem, aki szeret azért, aki vagyok, akivel elmehetek kirándulni, amikor akarok, akivel nézhetek egy jó filmet összebújva, akivel együtt sütök-főzök, akivel összeköltözök, és szexelhetek fél éven keresztül minden nap, megállás nélkül. Akivel stoppal és hátizsákkal beutazzuk Európát, akivel röhögünk majd a pávákon meg a szolisp**csákon. Akivel megoszthatom az életemet, és aki előtt nem kell szégyellnem az érzéseimet és az élettörténetemet. De a büdös ló**szt sem érdekli, hogy én mire vágyok, miről álmodozok, mert a demográfia és a korszellem nagyobb erők annál, minthogy én mit akarok. Minden normális csajra jut 100 ilyen túlérzékeny értelmiségi gyerek, mint én, és egyszerűen törvényszerű, hogy nem jutunk mind nőhöz. Nem kellünk eléggé. A bunkó bmw-s pasik kellenek nekik, meg a nagydumás életművészek. Nehogy már engem hibáztassál, nyald meg a sót. Nézz körül egy egyetemen, tudom, neked régen volt, hogy mik a mai csajok igényei. Mi sose leszünk elég jók nekik, elszállt az agyuk.
2018. dec. 11. 20:06
 49/62 anonim ***** válasza:
20%

"A nőknek sem jár semmiféle rajongás."

Az egész világ a 18-35 éves közötti nőkről szól. Minden pasi rájuk hajt. Kinek jár rajongás, ha nem nekik?

2018. dec. 11. 20:07
 50/62 anonim ***** válasza:
54%

Bocs,de inkább így helyes:

Az egész világ a 16-25 közötti hibátlan külsejű nőkről szól...

2018. dec. 11. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!