Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy egy 30-as férfinek nem kell egy 30-as nő? Egyre ritkább az ilyen párosítás?
Egyre több ilyen esetről hallok, meg egyre gyakrabban olvasom ezt a jelenséget, hogy nők panaszkodnak amiatt, hogy a velük egykorú férfiaknak nem kellenek. Ez tipikusan a 30-as nőkre jellemző, hogy vagy a 40-es/50-es pasiknak kellenének, akik már nem találnak 20 évest és jó nekik a szamár is, vagy a náluk sokkal fiatalabb, tapasztalatlan pasiknak kellenének mint ingyen szex tanár, de a velük egykorú férfiaknak meg egyszerűen nem. Épp most beszélgetek egy 33 éves nővel, aki nyáron ilyen nagy fesztivál face és a régi volt osztálytársaival jár fesztiválokra, és azt mondja, hogy tök gáz, a baráti társasága ő rá már úgy tekint mint egy öreg nénire, és a 20 éves lányokra tepernek.
Azt is hallottam/olvasom hogy ennek több oka is van, egyrészt ugye a külsőségek, hogy esetleg a 30-as nő már nem olyan szép, nem olyan feszes, nem olyan élettel teli mint a 20-as csajok, ezért aki teheti fiatalabbat választ. Másik ok amit hallottam, hogy azért nem kezdünk 30-as nővel, mert az már kapuzárásos, az már siet, annak már nincs ideje bulizni meg élni, hanem be van pánikolva és már nagyon sietteti ezt a család meg gyerek dolgot, ezért az ilyeneket kerülni kell. Ezt férfiaktól hallottam.
A mai világban tényleg egyre ritkább, hogy valaki a saját korosztályával kezdjen, különösen ebben a felállásban?
"Nyugi, nekünk sokkal jobb dolgunk lesz 35-40 évesen, mint neked."
Na és miért? Férjnél vagyok, van gyerekünk, szép házunk, jó munkánk mindkettőnknek. Nem vágyom rá, hogy valaki 40 évesen majd a pénzemért meg az egzisztenciámért legyen velem.
"Nem vágyom rá, hogy valaki 40 évesen majd a pénzemért meg az egzisztenciámért legyen velem."
Veled nem is lesznek. Férfiakról van szó, te ostoba.
"belenéztem a 2 szép szemébe, és elbűvölt."
Ah, hogy oda ne szarjak. Ez tök jó, de a férfiak kb. 5%-a mondhatja el magáról, hogy így szerzett nőt.
"Veled nem is lesznek. Férfiakról van szó, te ostoba."
Szóval akkor a férfiak legfőbb álma, hogy pénzért kapjanak nőt. Akkor meg mi itt ez a sok kérdés, hogy a nők miért ilyen pénzéhesek, hogy mit keres ez a sok lány a puncs-on, stb. Milyen jó lehet, hogy 40 éves korodig a kutyának se kellettél, utána meg a pénzedért talán van aki hajlandó veled szóbaállni.
"Szóval akkor a férfiak legfőbb álma, hogy pénzért kapjanak nőt. "
Nem ez a legfőbb álmunk. Csak az a realitás, akár tetszik nekünk, akár nem, hogy nekünk nem JÁR a másik nem rajongása, érdeklődése úgy, mint nektek a miénk. Nekünk mindig bizonyítanunk kell valahogyan. Így volt ez a lovagi tornák, párbajok, háborúk korában is, és így van ez az állatvilágban is, lásd egymással verekedő hímek. Nekünk versengés az életünk, mert sajnos nem olyan egyszerű nőhöz jutnunk, mint nektek férfihoz. A probléma az, hogy ma már se párbajozni, se verekedni, se háborúzni nem szokás, így maradt a pénz. Illetve, már lassan az se, mert a 21. századi nő karrierista, és köszöni szépen, eltartja magát. Ránk így már lassan semmi szüksége nincs a nőknek, nem maradt semmi, amivel ki lehet vívni az elismerésüket. Mi több, lassan ott tartunk, hogy már azért előállít a rendőr, ha feltűnőbben bámulsz egy csajt, akinek te nem jössz be. Szép új világ, #metoo. Már minden zaklatás és abúzus. Ami alatt a nők nyilván azt értik, hogy el kell szenvedniük, hogy olyan próbálkozik náluk, aki nekik nem tetszik. Tragédia!
Szóval nem, nem az a vágyunk, hogy a nők a pénzünkért szeressenek minket. Az a vágyunk, hogy önmagunkért szeressenek, csak az a helyzet, hogy rohadt sok férfi kezdi azt érezni, hogy a nők egyszerűen érdektelenek iránta, hogy nem kell senkinek. A legeslegritkább esetben van olyan, hogy én odamegyek egy lányhoz, akit kinézek, és annak majd én bejövök. A legtöbb srácnak be kell érnie azzal a nővel, aki jelez neki. És ha soha nem jelez neki olyan, aki neki is bejön, akkor megszívta. Számodra persze ezt biztos nagyon nehéz elképzelni úgy, hogy úgy nőttél fel, hogy kamaszkorodtól kezdve valahogy érdekes módon egyre inkább segítőkészek voltak veled a fiúk és elkezdtek elhívogatni helyekre.
"Az a vágyunk, hogy önmagunkért szeressenek, csak az a helyzet, hogy rohadt sok férfi kezdi azt érezni, hogy a nők egyszerűen érdektelenek iránta, hogy nem kell senkinek"
Persze hogy a 20 éves lányok érdektelenek a 40-es pasik felé. Pedig a 40-es pasiknak JÁR a 20 éves. Hát akkor ez van.
"A nőknek sem jár semmiféle rajongás."
Az egész világ a 18-35 éves közötti nőkről szól. Minden pasi rájuk hajt. Kinek jár rajongás, ha nem nekik?
Bocs,de inkább így helyes:
Az egész világ a 16-25 közötti hibátlan külsejű nőkről szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!