Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az animerajongókról? Van ebből kiút?
Hát, az anime az nekem is ilyen "kettős" dolog. Egyrészt vannak jó sztorik, szimpatikus karakterek, ismerek pár jóarc animefant is...
De ott vannak mellé az idegesítő "cukcsi" animefan lányok, a borzasztó japán kislányfejhangúő szinkronok, a sokszor aberrált történetvezetés (pedofília elfogadása, szexuális erőszak, betegesen csavart szexualitások), az idióta japán pózerkedés rajzolt világa stb. És az a tipikus "imádjuk Japánt, mer menő" hipszter-animefan hibrid viselkedés.
Bár valaki aztmondta, hogy az Undertale PC játék is animének számít, szóval akkor én is "fan" vagyok, mert annál jobbal még nem találkoztam. Volt még pár jó anno az animax-on, meg a Yu-Gi-Oh kezdeti szériái stb.
De pl. Inujasától kijön a gálám. Meg az olyanoktól mikor a kisiskolás lány leboxolja a főellenséget akivel a csupaizom főhősök 500 részen át bunyóztak. Ugyan már. Meg az a tempó... Eh, nem. Ki áll neki 50 percet nosztalgiázni harc közben...? Barátok közt a tempó, anno a dragonból volt vicces mikor valami 200 részen át "pusztul el mindjárt a namekbolygó"...
Szóval nem tudom. Kedvelem is, nem is.
...szerelmes? WTF? Ha 5-6 éves vagy oké, én is odáig voltam pár rajzolt csajsziér, mint pl. a Beetlejuice-os csajszi (rajzfilmváltozat), meg az Addams Family csajok (kivéve a nagymamát), stb. de ez mittomén 10 év felett már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!