Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefeküdtem azzal a lánnyal aki Friend zónába tátott akkor az már kiút lenne ebből a dologból?
Én sok év után feküdtem le újra a férjemmel, hátha visszajön a szerelem, de nem jött vissza.
Az első párommal is úgy feküdtem le, hogy nem voltam belé szerelmes és a szextől se szerettem belé. Olyan érzésem volt, mintha a szerelem nélküli szex konzerválná a szerelem nélküli testi élvezetet és utána már esély sincs a szerelem kialakulására. De az, hogy én így működök, nem garantálja, hogy másnál ne történhetne meg. Én vagy szerelmes vagyok szex előtt is, vagy pusztán a szextől nem leszek szerelmes.
40 N
Az kiút ha elmondod neki nyíltan, töketlenkedés nélkül hogy vele akarsz lenni, nem pedig csak játszmázol. Aztán választás elé állítod: örülnél ha a barátnőd lenne, de ha nem, akkor kellemetlen lenne neked továbbra is a közeli társaságában maradni, ugye megérti bla-bla...
Senki sem szereti az ilyen "tettetem hogy a barátod vagyok de rühellem minden percét" gerinctelenséget.
Nem. Barati szexrol nem hallottal meg?
vigasz szex, ego novelo szex?
Ha randira hivod, akkor majd megtudod. De a lany is vegye eszre, hogy az egy randi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!