Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy haversrácccal, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kapcsolatot nem szeretnék vele, de mindenképp szeretnék vele jó viszonyt fenntartani, viselkedhetek vele úgy, mintha mi sem történt volna?2018. júl. 22. 12:02
3/5 anonim válasza:
beszéld meg vele.... Szerintem ebben nincs semmi kínos
4/5 anonim válasza:
Erre azelőtt kellett volna gondolni, hogy megdugattad magad vele.
Komolyan, egyes emberek felelősségvállalási és előrelátási képessége egyszerűen undorítóan szánalmas.
5/5 A kérdező kommentje:
Pont, hogy van elorelatasi kepessegem, azert is irtam ki a kerdest. Egybefugg nemileg a barati tarsasagunk. A legjobb haverja az en legjobb haverom is, vele nincs semmi szexualis kotodes, erzelmi viszont nagyon mely, inkabb ezt a baratsagot feltem.
2018. júl. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!