Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki szerelmes belém de én kb kétszer láttam életemben és el ment oda ahol az exem dolgozik és olyanokat mondott neki hogy én vele lefeküdtem és majd nem össze verekedtek akkor még érez irántam valamit az exem?
Figyelt kérdés
aztán írt is nekem az exem hogy nem is dicsekedem kivel voltam együtt? hol ott azt sem tudtam miről van szó .2018. júl. 16. 10:00
1/4 anonim válasza:
Ezt szerintem csak az ex- ed tudja... Szóval nála puhatolózz.
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy igen. De amúgy is ha így lett volna semmi köze hozzá. Féltékeny az fix.
3/4 anonim válasza:
Bocs, ha kemény leszek, de dugni nem kell közös nyelv, viszont ha komolyat akarsz, akkor tanulj meg angolul!!!!
Azért csak mosolyog, mert úgysem értenéd
4/4 anonim válasza:
Bocsi, ezt nem ide akartam írni, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!