Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Meg lehet bocsátani, ha szakítás után lefeküdtem valakivel? Majd újra kibékültünk a volt párommal
Nem ő bánt, te bántódsz meg, mert azt csinálja amit szerinted nem kellene.Te arra vágysz, hogy ne foglalkozzon más nővel rajtad kívül, csakis veled, így ez birtoklási vágy, mert ő a szabad akaratával mást akar csinálni, mint amit te megengednél.
Viszont neked jogod van olyan értékek szerint élni az életedet amilyeneket te választottál, olyan partnerrel aki számodra megfelel.De a fentebb írottakkal csak a saját szívedet nehezíted, mert az élet tele van olyan eseményekkel amikre nincs befolyásunk, de eldönthetjük, hogy miképpen reagálunk rájuk.Ez a felelősségvállalás, a saját érzelmi életünk minőségéért.Úgy is el lehet engedni valakit, hogy nem neheztelsz rá, sokkal egészségesebb.
Nézd, ha itt mindenki egyöntetűen azt mondaná neked, hogy ez nem megcsalás, attól a párodnak nem fájna kevésbé.
Pl. attól, hogy jogilag nem megcsalás, amit műveltél nekem is fájna, ha párom már 1 hónap alatt mással ugrana ágyba (akár bánat szex akár nem, az alkoholt meg hagyjuk... az kifogásnak nagyon gyenge).
Gondolj bele, hogy mit éreznél ha tudnál ő is volt valakivel, neked nem fájna?
Ezért nem látom értelmét a kapcsolatokat megszakító szünetnek sem. Lehet, hogy hivatalosan a magad ura vagy, de tetteidnek súlyos következménye lesz (ha mást megkóstolsz akkor a másikat megsebzed)
Ezt a helyzeted elb...tad szó szerint. Boldog békülés helyett, most a másik szívén taposol. Vagy fel tudjátok ezt dolgozni, vagy elment az esélyed.
És ezért szoktam mondani: csak dugjatok az Isten szerelmére, ha már kigyógyultatok a régi kapcsolatból! Nem tisztább?
Szerintem, ha megkéred, ő is megdugott volna, nem kellett volna külsős.
31/f
Szakitottatok. Akkor hogy lenne megcsalas?
Megcsalni azt lehet, akivel eggyutt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!