Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magam alatt vagyok hetek óta. Mi lehet a kiút?
Egészség/Mentális egészség kategóriába nyitnám, de ott olyan szinten elmebetegek vannak, akik öngyilkossági kísérlettel próbálkoznak, és egyéb hülyeségek, még olvasni is rossz ott a kérdéseket... Nálam azért ennyire nem vészes a helyzet.
Az egész pár hete kezdődött. Eleve egy majdnem 5 éves párkapcsolatomnak lett vége már egy jó ideje, így élveztem az életemet egyedül. Aztán pár hete kicsit több időm lett, észre vettem hogy körülöttem mindenki szerelmes, milyen jó is az. Rám tört a társkereshetnék. Aha, csak ez középiskolában nem volt gond, mozogtunk társaságból társaságba, állandóan új emberek.
Most így az elmúlt pár hétben rendszeresen mozgok szórakozóhelyeken, igényesebb beülős helyeken, de lehetetlen ismerkedni. Egy italnál tovább nem jutok senkivel. Nem hiszem el hogy s*gghülye lennék...
Hol a bánatos büdös francba ismerkedjek 24 évesen? Életszerűtlen ötleteket (könyvtár) hagyjuk, ez kisváros. Van könyvtár, de az 50 éves embereken kívül nem jár oda senki. Minden könyv elérhető az interneten, már.
Nos itt egy betu fog teged kihuzni a bajbol, vagy megjobban belekever a bajba.
Fiu vagy lany vagy? F vagy L?
Teljesen mindegy szerintem.
Egyébként F.
Tudom.
Vagy elbeszéltünk egymás mellett, vagy kiderült hazavárják, de ismerkedik, vagy nem ugyan abban az élethelyzetben vagyunk, tejesen más a probléma szintünk, nem passzoló életcélok(külföld-itthon), én semmi pénzért nem mennék külföldre, stb. Nyilván ezek hosszas beszélgetés után derülnek ki, nem 5 perc alatt lezárt beszélgetések... de az ilyet kár is erőltetni.
Fiu vagy. Ezesetben....
Udv a klubban!
En is voltam igy. Mikor sok munka volt jol lefaradtam, hazaerve furodtem, ettem es bealudtam.
Aztan jottek a lightosabb napok. Es ereztem, hogy...”ehhjjj, de cefet erzes van bennem, valaki adjon egy fegyvert”.
Ez a magany. Elegge csipos egy erzes. Olyan rossz palinka, tudod, az a visszaeresztett.
En nagyon sok zenevel hesegetem el ezt az erzest. Es a remennyel, hogy majd lesz valakim. Gozom sincs, hogy...en meg egy italig sem jutottam el novel az utobbi egy evben. Marmint, parkapcsolatra alkalmatlanok jottek eddig, (szexkapcsolatot akartak csak) meg ilyenek.
Celokat helyeztem ki magam ele. Olyanokat amiert sokat kell dolgozni. Pl egy regebbi luxusautora gyujtok. (Nem tudom miert, nincs ra szuksegem, talan mar a tehetetlensegem, vagy nem tudom.....csak legyen valami “amiert” teszek dolgokat). Most ez igy jo. De ha meglesz, ugyan olyan ures leszek belul es jon majd megint a cefet erzes, ami kb hetente visszakoszon....
Erosnek kell lenni. Ha vannak barataid akkor rajuk tamaszkodni. Vagy nem tudom......amugy en.....en....na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!