Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van kiút? Hogy tegyem magam túl ezen? Hova menjek? Mert itt a megbolondulás küszöbén állok!
Sziasztok! Tudom hogy rossz emberismerő vagyok de ezzel nem megyek semmire! Irtam màr ki kérdést ezzel kapcsolatban.. 7éve van pàrkapcsolatom màsfél éve élünk közös hàztartàsban..sajàt kis fészkünkben tesomat ide fogadtam mert anyukàm személyes okok miatt elveszitette a hàzàt két gyerekem van! És észrevettem màr köztük furcsasàgokat amik màr beis bizonyosodtak hogy ők ketten kavarnak!! Ami fàj mert ebben az egészben azokat az embereket veszítettem el akikre felnéztem szerettem! És csak örlödöm. Magamat hibàztatom hogy vajon hol ronthatam el? mivel ember vagyok énis hibàzok! Mostansàg sokat vitàztunk a kis dolgok miatt is! De fõleg màsok problémàja miatt, mivel szívünkön viseltük, és elhidegültünk úgymond kevesebb sex, kevesebb puszi és ölelés ami hiànyzott neki is meg persze nekemis..sajàt problémànkat meg félre tettük.. de hàt ez sziven ütöt hogy lehet velem ien kegyetlen akinek megszültem a két gyerekem az a hugomtòl vàr valami extràt ami jelenleg nàlunk nem valami sok! Értem én hogy neki is vannak szükségletei, de fele annyira nem fàjna ha màssal csinàlnà aki nem a testvérem!! És tudom vannak itt is előìtéletes emberek rossz megjegyzéssel de megköszöném ha nem a negatív vàlaszaitokkal bombàznàtok mert jelen esetben van bennem elég negatív.. a szememet sem tudom lehunyni.. egyszerüen üresnek érzem magam egy senkinek.. egy jelentéktelen embernek aki mai vilàgban senkiben sem bizhat, sem tàmaszkodhat! Tudom hogy rosszembernek szültem ezt a két kis csöppséget, de hàt előre nem tudhattam hogy ezt dobja majd nekem a gép! Bíztam benne azthittem ő az aki soha nem tenne ien dolgot!!Hogy tegyem magam ezen túl? Megbocsàjtani sosem fogok ùgyérzem, most forr bennem a düh és megvetést érzek iràntuk
. hova mehetnék? Nem szeretném ha elvennék a gyerekeimet!! Két gyerekkel meg nehéz a megindulàs amivel tisztàban vagyok! De mégis tanàcsot vàrok! Elöre is köszönöm vàlaszaitokat!
Kié a ház?
Akárkié is,a húgodat kezdetnek paterold ki.
Tök mindegy hány éves,ha dugni tud a férjeddel,akkor dolgozni is.
Ha közös a ház, akkor amúgy is egyszerűbb eladni és felezni az árát.
A hugod elfelejted, innentől nem is létezik. Van, amit nem lehet (nem szabad!!!) megbocsájtani, és ez pont ilyen. Egyébként takarodjon, ha még ott van, és hidd el, hogy egy percig se fogod megbánni.
Beadod a válókeresetet, meg a gyermekelhelyezést és tartásdíj megállapítást, külön ezt a kettőt. Különben csak a válás kimondása után kapsz gyt-t. Elhúzódó válás esetén jobban jársz így.
A féreg férjed húzzon a pi.csába, és szorgalmasan fizesse a gyerektartást (a fizetése 40-50%-a, két gyerek után), te pedig tanulsz az esetből hogy nem jótékonykodsz senkivel, mert mindig ezt kapod vissza. Ebbe értsd bele a férjed is, és fin.gasd meg a válásnál, amennyire lehet.
Keress egy ingatlanirodát, hátha tudnak segíteni abban, hogy minél kisebb veszteséggel tudd eladni a házat, és a rád eső részből mit tudsz venni, jár-e a csok, stb.
Nem hátra kell nézni, hanem előre. Most nem hiszed el, de két év, és ezt a válást fogod életed legjobb döntésének tartani.
Azon ne rugózz, hogy "hol rontottam el, mit tehettél volna", és hasonlók. Akárki akármit mond, a megcsalás nem a megcsalt fél hibája. Te is pont olyan xar házasságban éltél, mint a férjed, mégse rohantál megdugatni magad, főleg nem azzal, aki hálás lehetne hogy befogadod. Itt ők ketten a szemetek, pont.
A legrosszabb ilyenkor a bizonytalanság, hogy nem így tervezted, és hogyan tovább. Ha mindig látod a következő egy-két lépést, akkor könnyebb átvészelni a nehezét.
Most első lépés, hogy ezt a kettőt kitakarítod a házból, keresel ügyvédet, vagy anélkül adod be a két külön indítványt, és anyagilag stabil helyzetet teremtesz a gyereknek.
Elsőre tökön marod a férjed, amíg még van benne egy szem bűntudat, és papírt írtok arról, hogy mit fizet havonta, miről mond le önként és dalolva, és két tanúval aláíratod a lap alján. Ezt már lobogtathatod a válásnál is. Szó elszáll, gondolom te sem bízol benne ezek után.
A jövőre vonatkozó jó tanács: ha minden rendben van körülötted, akkor kezdj csak el pasizni. És ne ítélj el minden férfit egy ilyen nyomorék miatt, vannak még normálisak.
Az biztos, hogy most nem állsz készen ismerkedni, akárhogy is jönnek majd a jó tanácsok, hogy gyorsan keress valami pasit, anyagilag könnyebb les, stb. Nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!