Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van teljes kiút?

Figyelt kérdés

Már elég rég, hogy szakítottunk a volt párommal, akivel két évig voltunk együtt távkapcsolatban. Azóta mindketten elkezdtük az egyetemet, én Pesten, ő pedig Pesttől nem messze.

Szakítás után neki rögtön lett egy barátnője, de három hónap utan annak vége lett. Én addig összeszedtem magam egyedül.

A helyzet az, hogy én azóta is egyedül vagyok, magányosnak érzem maga, holottt tudom, hogy nem egy kapcsolat az élet lényege, de mégis rettentő magányos vagyok, egyedül élek Pesten, kevés barátnőm van és az időm is ritkán engedi meg, hogy eljárjak valahova. Tetszik egy fiú, de nem ismerem, félek hogy kezdjek el közeledni hozzá.

Mindeközben a volt barátom, most egy lánynak udvarol, aki ugyanott lakik ahol eddig én laktam, abba a gimnáziumba jár, ahová én jártam, és mivel messze vannak egymástól (bár a volt barátom abban a kis városban él, szóval szokott mai napig oda járni) internetet "flörtölnek" és sajnos akarva-akaratnul, de meglátom és rennetően bánt. Egyrészt az bánt, hogy úgy udvarol neki, mint ahogy anno nekem, másrészt (nevezzetek önzőnek), de bánt hogy neki már a második lány, sőt most ennél már szerelemről beszélnek mindketten, jön össze, míg én egy fiúhoz sem értem mióta szétmentünk. Nem arról van szó, hogy nem tudnék, csupán nem alakulnak úgy dolgok. Egy fiú sem érdeklődik irántam, én meg nem tudom hogy kell, és azon az egy fiún kívül, senki, még csak az érdeklődésemet sem kelti fel.

Hogy jussan túl ezen? Lesz olyan, amikor nem fog zavarni, hogy a volt barátom másba szerelmes? Nekem mikor lesz végre szerencsém,hogy tegyek érte?

Köszönöm előre is a válaszokat!

19/L

2016. nov. 18. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesz! Tök fiatal vagy még. Tereld el a gondolataidat, sportolj, tanulj kezdj bele új dolgokba. Én lehet ki is törölném a fb-ről ha ennyire bánt vagy kikapcsolnám a követést, hogy ne lássam miket posztol. Ha csoporttárs az a srác akkor kezdj el vele beszélgetni valami iskolai dologról, sajnos a félelem egy új kapcsolattól nem lesz jobb sőt... de muszáj bátornak lenni különben egyedül maradunk.
2016. nov. 18. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az jó ötlet, hogy elrejtsd az oldaladról - ha törölni/tiltani nem is akarod, mert nem haraggal váltatok el, azt ő nem fogja látni, hogy követed-e vagy sem.

Anno az első kapcsolatom után hasonlóan voltam, mint te, ráadásul esetemben a pasi még azokat a dolgokat is megtette az összes többiért, amikért én hiába könyörögtem - mondván ő tanult a dologból... :D

Szerencsére mi személyesen nem találkoztunk (szintén távkapcsolat), így nem kellett élőben végignéznem, hogyan alakult utánam az élete, szóval chatről kikapcsoltam, ne is lássam, meg a követést is leállítottam.

Ő már az ikszedik barátnőjét fogyasztotta, mire én először szerelmes lettem, de legalább én elmondhatom, hogy nekem tartós a dolog, míg neki nem nagyon jöttek össze a dolgok akkoriban. :)

Szóval ne aggódj, nem gáz az, hogy nincs párod, új város, új környezet, majd alakul a dolog. Az exet meg kerüld messzire - tudod, amiről nem tudsz, az nem fáj.

2016. nov. 18. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Eddig sikerült is kerülnöm, de mostanság újra elkezdtem rá keresni a profiljára és akkor láttam, aztán már készakakarva is megnéztem, de tudom hogy nem szabad. Csak furán érint, nagyon sok helyen olvasom, hogy szakítás után keressük meg önmagunkat, meg tegyük rendbe magunkat, én rendbe tettem, ő nem, mert rögtön lépett és mégis mintha neki lennének jobban a dolgok. És igen tudom, hogy ez féltékenység a részemről.

Megpróbálom megint elfelejteni, mert eddig remekül voltam, mostmeg vissztért a rossz kedvem.

A fiú amúgy nem a szaktársam, pár közös óránk van sajnos, de mindig körül van véve, szóval nem tudom, hogy közelítsek felé, de bízom benne, hogy majd kialakul. Ha nem is vele akkor mással. Csak már annyi ideje bízom, hogy kezdek kétségbe esni :D

2016. nov. 18. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is, amit a Facebook-on látsz róla, az nem a valóság. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a face-profil alapján sokkal jobbnak gondolják a másik életét a sajátjuknál. Egy fénykép, vagy egy poszt hajlamos elfeledtetni velünk, hogy az nem a valóság. Szóval ezt ignoráld.

Bár szerintem valahol mégis csak irigy vagy rá. Nem tudtam hogy a párkeresés egy verseny, a "kinek volt több" alapján.

Nekem sok volt, akkor most menő vagyok?

Csak törődj a magad életével, légy egyedül teljes, vedd kézbe az életed, és ne siess! Rengeteg időd van, és ha találkozol valakivel, akivel kölcsönös a szimpátia, azt érezni fogod... és akkor tudni fogod, lépj-e ha ő esetleg nem tenné meg :)

30/F

2016. nov. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!