Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen újra szűznek számítok és nem érzem, hogy lenne kiút. Nem szokványos tanácsokat kérhetnék?
Tehát 13 éves gyerekként viselkedsz, nincs tököd az egészhez. Erre csak egy megoldás van: növessz.
Most jöhet, hogy bunkózok, meg ez nem segitség de hidd el, 100%-ban csak is ez segitene neked, és jóindulatból fogalmaztam igy -még kiméletesen-.
Első tanács részemről is, hogy ne igyál, mert úgynéz ki, akkor nem tudod uralni a helyzetet. :)
Lehet kéne 1-2 egyéjszakás, hogy egy kicsit visszalendüljön a szexuális életed? Csak, hogy újra belerázódj. Ha helyes srác vagy, nem lesz probléma egy lányt felszedned
29/N
Nekem is rögtön az alkohol szúr szemet.
Ne ismerkedj ittasan.
Az más ha olyan helyzetbe kerülsz egy lánnyal mondjuk felmegy a lakásodra ott megisztok egy egy pohár bort beszélgetés közben.Még jó is lehet lazulásképp az első szex előtt.
Szerintem ez túlmutat az itteniek képességein.
Valami olyan brutál korlátba ütköztél, ami miatt benne ragadtál egy mókuskerékbe, örökre.
Valahogyan ezt fel kellene oldani!
Pszichológushoz menj el, kórházakban van ingyenes lehetőség. Ennyit szerintem megér
Mindenképp ajánlom, hogy keress önismereti könyvet a témában, talán még torrenten is fent van. Sokat tud segíteni egy ilyen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!