Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen újra szűznek számítok és nem érzem, hogy lenne kiút. Nem szokványos tanácsokat kérhetnék?
Pontosan átérzem a helyzeted, én is 30 vagyok, több éve volt utoljára barátnőm, akitől pszichológiailag nem tudok szabadulni.
Azóta csak felületes pofáraesések vagy óvatos bukások. Pedig én is úgy érzem már elég jó az önbizalmam, jó állásom van, van célom, érdekes hobbijaim, humorom... lenne is épp 2(+1) lehetőségem kapcsolatra, de annyira megszoktam a szabadságot és a magányt, hogy úgy érzem nem akarok kapcsolatot. Pedig igen is akarok én is.
Igazából a problémánk az, túl sokat agyalunk, rohadtul feleslegesen. Több spontaneitás kell, és ahogy látom te is nagyon hajlamos vagy a papucs érzelmes fiúka szerepre.
El kell felejteni. Nem szabad isteníteni a nőket, kicsit több határozott, és egészségesen pimasz hozzáállás. A szerelmet felejtsd el, meg a nagy őt. Nagy baromság az egész.
Koncentrálj a jelenre és hogy te érezd jól magad.
Önzőnek kell lenni kicsit... érdekes módon ez a hideg, karakteres önzőség "rejtett kedvességgel", amit csak akkor mutatsz ki ha tényleg megérdemli a másik... esküszöm működik.
Ilyet, hogy elszámoltat az időmmel ilyen megalázó dolgot soha nem engedtem. Repült azonnal az ilyen csaj, lehetett bármilyen jó nő.
Kicsit keményebben, férfi vagy, viselkedj is úgy. Nem szabad hinni a genderbaromságoknak.
... és az biztos, hogy működik, mert amióta ezt beláttam sokkal több nagyobb sikerem van a nőknél. Már csak keresgélni kell. Egy kicsit az a bajom inkább, hogy maximalista lettem. Nagyon aranyos és belsőre is tökéletesen passzoló lánnyal lehetne valami, látom a szemein :D
... de nem olyan mint a ideálom, (az ex), magas kecses karcsú, hosszú barna hajjal, mintha egy francia filmből lépett volna ki.
Közben meg itt van ez a kis kincs az orrom előtt, csak nem élek vele :D
Biztosan meg fogom bánni... mert a nagyon jó nők meg elviselhetetlenek, vagy rém unalmasak. Túl nagy önbizalmukkal pedig bepapucsosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!