Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami mentális problémáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami mentális problémátok, ami megnehezíti a társkeresést?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi? És mit tudtok ellene tenni?
2018. dec. 9. 22:16
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
20: Elolvastam, köszi. :) Ez tökéletesen illik rám. Bár a spiritizmus helyett engem az agykutatás vonz. :)
2018. dec. 9. 23:08
 22/54 anonim ***** válasza:
84%

# 17

Egyetlen előnyöm talán az, hogy viszonylag intelligens és racionalista vagyok és úgy, hogy nem vagyok érintett könnyen tudok okoskodni, ha más problémáiról van szó.

Lehet, hogy szimpatikusnak tűnök és a való életben is az a tapasztalatom, hogy általában elsőre és egy bizonyos ideig szimpatikus szoktam lenni az emberek számára és idővel válik minden rosszá amikor rájönnek arra, hogy mennyire egy lelki sérült roncs vagyok és ezután már inkább elkerülnek.

Én olyan vagyok az embereknek, mint egy barát/pasi adag ami véges és idővel elfogy.

2018. dec. 9. 23:12
 23/54 anonim ***** válasza:
96%

"Én olyan vagyok az embereknek, mint egy barát/pasi adag ami véges és idővel elfogy."

Igazán sajnálom. Te vagy azon kevesek egyike, akinek kedvelem a hozzászólásait úgy egyben.

2018. dec. 9. 23:17
 24/54 A kérdező kommentje:
22: Én örülnék a barátságodnak akkor is, ha véges, és idővel elfogy. :)
2018. dec. 9. 23:23
 25/54 anonim ***** válasza:
76%
Ja azt nézzük, akkor lábfétises vagyok. Próbálom elnyomni, de nem feltétlen megy. Edidg sem, volt barátnőm, ezután sem hinném...
2018. dec. 9. 23:32
 26/54 anonim ***** válasza:
80%

# 23 # 24

Köszönöm, ez kedves tőletek.

2018. dec. 9. 23:35
 27/54 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom,hogy mentális problémának számít-e,de a tárkeresésből fakadóan alakult ki nálam az iszonyatos frusztráltság és kiábrándultság is egyben a nők terén/nők irányába.

Miből ered ez? abból, hogy egyetlen nőhöz sem tudtam még igazán közel kerülni,nem szeretett egy sem, nem érhettem hozzá,nem simogathattam,semmi egyszerűen. Pedig egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim. És frusztrál egyszerűen,hogy mások meg már 14 évesen nyalják-falják,szeretik egymást stb., nekem meg egyszer nem jutott az életben hasonló sem.

27/F

2018. dec. 9. 23:35
 28/54 A kérdező kommentje:
Tök vicces, hogy az egész gyk-ról itt vannak számomra a legszimpibb emberek. :D Ti sokkal szerethetőbbek vagytok, mint a többi helyre írogatók. :)
2018. dec. 9. 23:41
 29/54 A kérdező kommentje:
28: Ennek mi lehet az oka? Vidéken élsz? Nem jársz olyan helyekre, ahol új embereket ismerhetnél meg? Nincsenek haverjaid?
2018. dec. 9. 23:44
 30/54 anonim ***** válasza:
76%
nekem is a lábfétis a betegségem
2018. dec. 9. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!