Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami mentális problémátok, ami megnehezíti a társkeresést?
Nem hiszem, hogy ez mentális probléma(bár lehet), de nagyon nehezen megy lekötnöm magam valaki mellett. Szeretek szabad lenni és utálok azon agyalni egy kapcsolatban, hogy vajon elég időt töltünk-e együtt, vagy túl sokat/túl keveset, elég fontos vagyok-e neki, néha féltékenykedés is előjön, és egyéb dolgok. Szingliként nem kell ilyeneken agyalni, idegeskedni és a szexet úgy is megkaphatod. Talán idővel ez változni fog, de most nem sok ingerenciám van párkapcsolathoz.
22N
Nálam több ilyen dolog is van..
-Kényszerbeteg vagyok, bár ezt kordában tudom tartani, ha nem egyedül élek.
-Nincs diagnosztizálva, de valamilyen szinten autizmus tünetei mutatkoznak rajtam.
-Borderline személyiségzavar
Azt tudom ellene tenni, hogy hellyel közzel kordában tudom ezeket tartani, de sajnos van, hogy elkattanok és kiborulok. Régebben sokkal többször előfordult, manapság már nem igazán.
2: Ez az enyhe autizmus miben jelentkezik nálad?
3: Neked mi a problémád?
Szociális fóbia. Az ismerkedésben elég nagy hátrány.
Járok terápiára, ezt tudom tenni, meg igyekszem.
#Kérdező
Igazából olyanokban, hogy nehezen értem meg sokszor, hogy némelyik vita alkalmával mi az amivel megsértettem a másikat, vagy mi az amit rosszul csináltam. Számos érzelmi helyzetben nem tudom, hogy mi lenne a helyes reakció, vagy mit vár el a másik fél. Nem igazán tudom felismerni az érzelmeket sem. Akaratlanul is muszáj számolnom a dolgokat, bár ez talán betudható a kényszer-betegségnek is. De leginkább talán a szociális dolgokban jön ez ki és próbálok rá odafigyelni, de néha hatalmas baromságokat vagyok képes mondani, ha a másik vigasztalást várna, így ebből kifolyólag nem tudok megvigasztalni embereket sem. (Idegenektől nem szeretem az érintést sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!