Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose keresd az igazit majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose keresd az igazit majd egyszer összejön nektek bevált? ❤️

Figyelt kérdés

Rengetegen tanácsolták, hogy ha akaratosan keressük az igazit akkor még az se fog összejönni aki valóban összejönne.

Én már csajoztam koncerten, buliban és egyik lánnyal se jutottunk el a kapcsolatig. Rengetegen csak legyünk barátok dumával koppintottak és azzal, hogy úgy is lesz más barátnőd.

Nem jó a dumám, nem nézek ki jól és nem vagyok elég vicces.

Ez van nem tudok megváltozni😅😢.

Én úgy látom a külső az ami 90%-bán fontos.

2018. dec. 8. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
így működik a lottóipar is
2018. dec. 8. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, összejött. Azért vagyok 4 éve egyedül.
2018. dec. 9. 07:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Isten nem bottal ver
2020. dec. 24. 00:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindig arra gondolok hogy azok a nok bomlottak irantam legjobban akitol undorodtam.. de kapcsolati toke miatt szuksegem volt szemelyukre aki meg tetszett az meg nem jott ossze... igy urolag nospaval el ment volna
2020. dec. 24. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs ronda no csak keves pia.... Sotetben minden tehen egyforma.. hasznaljatok ki lwhetosegket meg ha.. elsore nem is szimpatikus gyakorlasnak jo lesz ezt ne feledjetek el.
2020. dec. 24. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:
lol. jött a jelzés hogy valaki írt egy hozzászólásomhoz. #12 vagyok, +2 év. megy ez!
2021. jan. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!