Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bevált a Tinder?
Szóval, kezdjük ott, hogy a való életben 0 az esélyem becsajozni. Bulikba mostanában nem járok, amikor jártam ott is csak elutasításokat kaptam. Egyetemen, munkahelyen elbeszélgetek a lányokkal, de mindenki foglalt már szóval az is kilőve, utcán meg mégsem szólíthatom le mert tuti pszichopatának/perverznek/pedofilnak néz. Ezért egy ideje Tinderezek, szerintem átlag profilképpel, van
is nagy ritkán 1-2 matchem, de mind olyan lányok akik nekem nem jönnek be. Akik használják ezt, volt már olyan hogy olyan lányt/pasit találtatok aki kb. az ideálotok és később több is lett belőle?
Nem csak tinder van ám :)
Van Hot or not, Badoo, Jaumo, Waplog
Ezt mindet érdemes kipróbálni, de főleg a Waplog és a Hot or Not jött be nekem , nagyon sok magyar nő használja
Én azt vettem észre hogy tinderen sokkal kevesebb a magyar nő
Nekem van kapcsolatom így nem használom a Tindert, de több ismerősöm is ott találta meg a jelenlegi párját.
A saját véleményem az, hogy akinek személyesen nem megy az ismerkedés annak ilyen oldalakon sincs sokkal több esélye. Az ilyenek arra valóak, hogy a szépfiúk meg az instapics@k ott növeljék az amúgy is nagy egójukat.
Nekem nagyon is bevált. Fél éve vagyunk együtt az első tinder-randimmal. Zsák és a foltja. :)
20/L
ha a való életben nincs sikered, ott pláne nem lesz
a való életben legalább a kisugárzásoddal meg a dumáddal tudsz kompenzálni, tinderen a jó csajok meg ezek az instapitsák csak egót növelni vannak fent, és kb minden 1000. fiúnak adnak esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!