Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek bevált a badoo vagy tinder?
Nem rondák, teljesen átlagos kinézetű csajok. Bár volt olyan is, aki a képeken még bikinis bombázó volt, a találkozón meg egy leharcolt 40 éves jelent meg. Tőle hamar elköszöntem értelemszerűen.
Amúgy semmi különös nem kellett, csak tengernyi szabadidőm volt, így volt időm ott lógni és elmenni a találkozókra.
Egyik sem.
Badoo egy rakat szar, kamu oldal, ráadásul a nők/lányok 90%-a ronda, átlag alatti, semmilyen stílusú, szürke ember, ráadásul a legtöbbje ilyen vén mami 45+-osok. Még tárgyalni se bírtam senkivel, igaz nagyon nem is használtam, naponta feldob nőket, hogy csevegni szeretne- azt közbe sehol semmi.
Viszont a Tinder egy fokkal jobb. Ott van match, heti kettővel általában/átlagba párba állok. A csajok is jobbak, mind fiatal, többnyire igényes, jól kinézőek. Viszont pár hosszabb beszélgetésből nem lett semmi, így max az önbizalmamon dobott. (Na meg vett is el értelemszerűen is kissé) A Tinder inkább az idegeimet őrli le, de unalomból még szoktam pörgetni.
Nekem nem vált be, 2 hónap alatt lett 5 matchem kb, abból is 4 írástudatlan csajjal. Pedig az átlagnál jobb képűnek mondanak. Badoon meg írástudatlanok a nők, írok nekik, de válaszolni már nem tudnak. Szar mindkettő...
Engem is érdekelne, hol lehet ismerkedni, mert ezen a 2 oldalon biztos, hogy nem, csak az ottani nőknek unaloműző az egész.
Az egyik exbarátnőmet badoon ismertem meg pár éve. Mára az az oldal nagyon rossz nem ajánlom.
A tindernél még semmi komoly nem volt, volt pozitív és negatív élmény egyaránt.
Igazából itt is találhatsz normális társat, csak ez a netes társkeresés egy hátránya hogy nagyon gyors és sok emberrel beszélgetsz, akiről kiderül hogy nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!