Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ismerkedni Nővel az utcán, üzletben stb? Lényeg, hogy nem a sablonos környezetben! Pl:szórakozóhely. Bevált ötleteket várok. Normálisat, nem trollkodókat! 38Ffi
Vagy egyszerűen nőjetek fel és ha tetszik valaki, közöld vele és kérdezd meg, hajlandó-e ismerkedésre.
Ne szégyeljétek a saját elméteket.., főleg, hogy mind ugyanúgy működik.
Szia.
én fiatalabb koromban, a tízes éveimben sosem voltam barátnő nélkül, úgyértem 2 hónapnál tovább nem voltam egyedülálló. természetesen nem azért mer faltam a nőket, hanem mindig alakult valahogy. akkoriban jobban ment az ismerkedés mind interneten, mint élőben, baráti társaságon keresztül.
jelenleg 24 éves vagyok, fél éve lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak, amelyben együtt éltünk, aztán rá 2 hónapra megismertem egy lány.
megláttam a vasútállomáson, és emlékeztetett valakire facebookról. ráírtam, hogy őt láttam e, és így ismerkedtünk meg :)
jelenleg nekem is ez a problémám, kicsit magányos vagyok, és szeretnék egy kapcsolatot.
tanácsot sajnos nem tudok adni, hogy hol ismerkedj, mert nekem is erre a kérdésre kéne válasz.... csak azt tudom mondani, hogy nekem mindig volt valahogy.. amikor éppen nem számítottam rá :)
nemrég egy hölgy megállított a vasúton, érdeklődött a busz felől, meg hogy hol tud cigit venni.
megmutattam neki mindent, hát utána megint összefutottunk, mert éppen abba a dohányboltba ment mint én, majd hozta utánam a bérletemet, mert elhagytam. bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy hívják :)
előző vagyok.
én szórakozóhelyre személyszerint nem járok, de az ottani ismerkedést nem is ajánlanám.
mmindenki azzal jön, hogy szakkörök, borkóstolók, rendezvények, stb... de szerintem ezek annyira hülyeségek..
de ha megkaptad a megfelelő választ, kérlek írj nekem! :D
sajnos én nem merek odamennyi a lányokhoz ismerkedés céljából :(
Csak akkor tudsz ismerkedni ha valakinek a valakije.
Ismeretség nélkül ismerkedni sem lehet.
Ha összegyültök 4-en te egy haverod és haverod haverja és egy lány már van ismerkedés és bővíteni kell a brigádot és amikor a barátnő barátője jön közeledni kell. Ez csak mások tapasztalata az én tudásom pusztán lexikális és a legnagyobb bajom hogy 0 ismerősöm van! Hosszan taglalhatnám miért hátrányos a helyzet de ha te is hasonló helyzetben vagy törődj bele a magányba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!